Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszeresen visszatérő...

Rendszeresen visszatérő bakteriális vaginózis (BV) fehéres folyás, kellemetlen érzés és kellemetlen szag, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Először kipróbáltam nődoki tanácsára a lactofeel-t ami lényegében tejsav, lefekvés előtt használtam, de reggel mikor felkeltem úgy vettem észre h a jórésze már ki is ürült. most a gynophillus hüvelykapszulákat használom napi kétszer, de ugyanaz a helyzet, ahogy észreveszem az összes ki is jön, és mintha csak még erősebb és kellemetlenebb szaga lenne, annak ellenére hogy a tájékoztatóra az van ráírva, hogy "szagtalan és nem szennyez"-.- tulajdonképpen amikor gombás fertőzésem volt a hüvelykúpokkal is ugyanez volt a helyzet, szinte ahogy feltettem, úgy ki is jött, de biztos vagyok benne, hogy jól és elég mélyre helyeztem fel... most olvastam a tejsavas irrigálásról is, de nem értem, hogy az mitől jobb, mint például a lactofeel ami lényegében tejsav volt, és 7 napon át elárasztotta a hüvelyemetXD azonkívűl pedig fogalmam sincs hogy ez az irrigálás dolog hogy működik, miféle tejsavas izét kéne megvennem amit fel kell oldani meg stb. légyszi segítsetek

2012. dec. 17. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
MENJ MÁSIK ORVOSHOZ!!!!!
2012. dec. 18. 08:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Az augmentinnel pont azt fogod elérni, amit nem akarsz. Nagyon erős antibiotikum, de semmi köze nincs a nőgyógyászati bakteriális fertőzésekhez. Még mindig azt tanácsolom, hogy menj el másik orvoshoz.
2012. dec. 18. 09:46
 13/13 anonim válasza:
Hmm..érdekes,nekem teljesen bevált. Az antibiotikum után,meg ugyan úgy előjön,felboritja a Ph-t nem gyengén.
2012. dec. 18. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!