Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van megoldás visszatérő...

Van megoldás visszatérő gombás fertőzésre?

Figyelt kérdés

Kezelés után is előjön 1-2 hónappal azután,hogy elmúlt.

Candida diétát csináltam 3 hónapig,addíg amíg szedtem a Protexin Candid kapszulákat de a 3. hónapba már vissza is jött még a kúra alatt...

Rendesen tisztálkodok, mégis ez van..

Lassan azt gondolom,hogy én magam egy gomba vagyok...

2012. nov. 13. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem viszed túlzásba az intim tisztálkodást? Nem hordasz tangát, vagy műszálas bugyit? Nem használsz illatosított intim cuccokat?
2012. nov. 13. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak hasonló problémáim, de az orvosom a szokásos dolgokon kívül nem javasolt semmi mást.. A patikában érdeklődtem és ott ajánlották nekem egy gélt. Vettem egy alapcsomagot és azóta nincs semmi panaszom...
2012. nov. 13. 12:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Jajj a neve lemaradt :) intim segítség és ph4 volt benne valami F betűs márka, de most nem jut eszembe..
2012. nov. 13. 12:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok,köszi a válaszokat!

Ph 4-es intim mosakodót használok,az összes bugyimat lecseréltem pamut normál mamis bugyikra,semmi mást nem használok,tudom,hogy illatosítottat nem szabad.

2012. nov. 13. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:
És az intim segítséget neked nem javasolták? azt ugye csak probléma esetén kell használni, szerintem próbáld ki..
2012. nov. 13. 13:06
 6/11 A kérdező kommentje:
mi az az intim segítség?
2012. nov. 13. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:

"Lassan azt gondolom,hogy én magam egy gomba vagyok..."

Jaj, de buta vagy, már ne haragudj! :D :D :D

Nekem is visszatérő hüvelygombám volt, állandóan kínlódtam vele. Elmentem egy magánrendelésre, ahol ott egyből megállapította az orvosom, hogy méhszájseb okozza az örökös gombát. Lefagyasztotta a sebet, azóta nem jelentkezett a hüvelygomba.

22/L

2012. nov. 13. 13:34
 8/11 anonim ***** válasza:
A ferzyderm intim segítség arra való, hogy megállítsa a gombák és baktériumok szaporodását. nekem a nőgyógyász ajánlotta, amikor visszatérő problémáim voltak.
2012. nov. 13. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
intimapolas.hu itt írnak az intim segítségről...
2012. nov. 13. 15:35
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem szedsz fog.gátlót? annak gyakori mellékhatása. Na meg ha abba hagyod a diétát érthető. a cukorrol le kéne állni teljesen hazsnálj helyette xilitet. Én amióta életmódot váltottam azóta nincs. elötte nekem havi szinten volt.
2012. nov. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!