Vissza-visszatérő ekcémámra mi lenne a megoldás?
Pedig nincs más választásod, ha ételallergiára gyanakszol, mint a vizsgálat. De én egyébként nem hiszem. A húgom is ekcémás, neki egy doki által felírt, kikeverős krém vált be legjobban (amiben Canesten is volt - azt mondják, az ekcémánál mindig van gomba is), másodiknak pedig az Elocom nevű, receptes.
Sajnos végleg nem fog elmúlni, csak a tűneteket tudod enyhíteni.
Öblítőszereket, mosóporokat, egyéb vegyszereket sem szabadna használnod. Legvégső esetben a hypoallergénnel fémjelzett szereket.Vastag gumikesztyű a házimunkához.
Volt egy régi doktor bácsi Gyulán, (-ezt a nagymamám mesélte-), és ez a gyermekorvos azt tanácsolta egy ekcémás kisgyermek édesanyjának, hogy adjon a kisgyermekének rendszeresen egy kis szalonnát,-(mármint az étrendjébe vigye bele...)- s attól elmúlik. Állítólag el is múlt.
Ezt a régi gyulai doktorbácsit én is ismertem.Mármint a popsikenőcséről. Még a halála után is neve szerint keverték a gyógyszerészek, és soha nem volt piros a babapopsi, textilben sem.
A disznó nagyon közel áll az emberi test szerkezetéhez, lehet, hyog ebben van a titok. Mert a popsikenyőcsben is volt szerintem disznózsír.Fogbeültetésnél is bevált a sertés-kollagén.
Én ekcémás vagyok. Ha valamire allergiás vagy, a legfontosabb az, hogy ellátogass a bőrgyógyászatra és megtudd, mire is vagy pontosan. Enélkül nehéz lenne kitalálni. De lehetsz sok mindenre: szappanra, öblítőszerre, tisztítószerre, ételre, ruhára.
HA MÁR KIJÖTT ÉS VISZKET, kerüld a gyapjút, helyette 100% pamut ruhákat vegyél fel. A gyógyszertárban lehet kapni kikevert fürdető krémet, és egyszerű krémet. Írasd fel a házi dokiddal, úgy fele annyiba kerül. Ezen kívül, szedned kell allergiára való gyógyszert - így el fog múlni a viszketés. [;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!