17 eves vagyok. A menstruacio mindig kesig, Eddig mindig max egy hetet kesett. Most ebben a honapban tullepte az egy hetet. Ez normalis? (terhesseg teljesen kizrava! ) Mennyit szabad ebben a korban kesnie?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 16:37
1/6 anonim válasza:
Mindig késik? Akkor neked hosszabb a ciklusod? Mennyi a szünet, és mennyi a vérzés napja?
2/6 anonim válasza:
17 évesen be kellett volna már álljon ... Menj el orvoshoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, mar egy fel eve kesig mindig.Azelott nem volt gond.5-6 napot tart, es a szunet 30-32 napos egy fel eve.Tudni kell, hogy eleg sokszor vagyok stresszes.ez nem befojasolja?
2012. dec. 17. 17:01
4/6 anonim válasza:
Ezzel szerintem így nincsen gond. Elvileg a 35 napos ciklus még normális. Neked maximum 36 napos. A menstruáció hossza, erőssége, a ciklus hossza, a hüvelyváladék milyensége, a közérzet idővel, korral, szülés után, klimax előtt változhat, ami normális jelenség.
5/6 anonim válasza:
A stressz is befolyásolhatja.Ha a ciklus nem több,mint 35 nap,akkor normális.
6/6 anonim válasza:
Próbálj megnyugodni, mert tényleg normális, ha 35 napnál nem hosszabb a ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!