Nettke kérdése:
PCOS-vagyok, nőgyógyászhoz vagy endokrinológushoz menjek?
Figyelt kérdés
a nőgyógyászom állapította meg ultrahanggal h pcos vagyok,irt fel fogamzásgátlót, azt szedem most (cypromix) inzulinreszisztenciám nincs, vérvételen voltam.az a kérdésem lenne hogy az endokrinológus hogy tudna segiteni? mert sok helyen olvastam hogy inkább hozzá forduljanak a betegek ezzel a betegséggel.2012. dec. 16. 20:19
11/13 A kérdező kommentje:
Válaszaitokat köszönöm, endokrinológushoz megyek majd januárba.
A cypromix fogamzásgátlót amit a nőgyógyász felirt 6 hónapig szedtem, október 13.-án vettem be az utolsót, novemberbe 27 napra megjött,október 13 tól nem szedtem a gyógyszert,viszont most késik, már 32.-napnál tartok, és semmi!, kezdjem el szedni a gyógyszert, vagy várjak még megjön
2012. dec. 17. 12:07
12/13 anonim válasza:
várj. Ha gyógyszert szedsz akkor az endo doki nem tud veled sok mindent kezdeni. A PCO mellett nem kell csodálkozni rajta ha késik. Majd az orvos megmondja a kezelési módot.
13/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes olyan orvoshoz menned,aki nőgyógyász és endokrinológus is egyben.
Neki nagyobb a szakértelme,sokkal összetettebben,átfogóan látja a problémát és annak megoldását.
Tudom javasolni az én orvosomat,aki szakmailag nagyon top,és emberileg is rendes:):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!