Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 év után abbahagytam a...

3 év után abbahagytam a fogamzásgátló szedését, normális ha pecsételő vérzésem van?

Figyelt kérdés

2012. dec. 16. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez kicsit kevés információ. Mégis mikor hagytad abba? Mikor kezdődött a pecsételés? Milyen erősségű? Volt-e már azóta menzeszed? stb..
2012. dec. 16. 12:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Abbahagytam a következő héten ugye megjött és mikor bekellett volna venni akkor nem vettem be, rendesen megjött meg minden el is múlt, azt hittem de következő nap pecsételőt vettem észre és azóta is van kb 4 napja.
2012. dec. 16. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Hello

Én 4 évig szedtem most hagytam abba.Pont ugyanez történik nálam is.Szerintem normális,a szervezet kicsit össze van zavarodva,állítólag 3 hónap is lehet míg helyre áll a menzesz,van olyan akinek hónapokig meg sem jön.Na úgy látszik mi a másik kategória vagyunk el sem akar múlni :)

2012. dec. 17. 06:49
 4/4 A kérdező kommentje:
ok köszönöm a válaszod akkor már ketten vagyunk ezzel a problémával kicsit örülök is neki h nem csak nekem van ilyenproblémám
2012. dec. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!