Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Akinek volt már...

Lányok! Akinek volt már hüvelygombája, milyen tünetei voltak és hogyan zajlott le?

Figyelt kérdés
A kenőcstől és a hüvelytablettától folyamatosan csillapodott amíg el nem múlt? a párotokkal ez idő alatt voltatok együtt?
2009. aug. 21. 20:25
 1/8 anonim válasza:
Nekem szinte állandóan van. Most is, pedig egy hónapja sincs, hogy kikezeltek az előzőből, pedig rendesen tisztálkodom, elhiheted. Szóval viszketést érzek minden alkalommal és folyásom is nagyobb mennyiségű. Hüvelykúpot szokott felírni a doki és közben nem szabad nemi életet élni, óvszerrel sem, mert a kúp használata során súlyos hüvelysérülések keletkezhetnek, ha nemi életet élsz. Egyébként a viszketés nekem a második-harmadik kúpnál már el szokott múlni és tíz darabosat szoktam kapni, de mindet el kell használni, hogy rendesen elmúljon. Mondjuk nekem ez sem segít, hiába használom el mindet, szóval...
2009. aug. 21. 20:31
 2/8 anonim válasza:
Hasonló a problémám nekem is.Bár a nőgyógyász nem mondta hogy gombás fertőzésem van,de anno a bő folyásom miatt kerestem fel és írt fel kúpot.Nekem viszketés nem volt.
2009. aug. 21. 21:54
 3/8 A kérdező kommentje:

és csíp amikor vizeltek vagy víz ér lent?

jah köszi a válaszokat:)

2009. aug. 21. 22:19
 4/8 anonim válasza:
Első vagyok, nekem csak akkor csíp, ha mosakszom, vagy akkor sem. Mondjuk nekem már a múltkor olyan volt állítólag, hogy gombás és vírusos keveredett.
2009. aug. 22. 07:42
 5/8 anonim válasza:
És ha minden hónapban gombád van, akkor nem tudnak adni rá egy hatásos kezelést? Nem igazán értem, hogy ha rendszeresen előfordul a probléma akkor miért nem segítenek véglegesen megoldani. Akár megelőzéssel, ha lehet. Vagy nem lehet?
2009. aug. 22. 10:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Jelentkezett nálam a krém egyik mellékhatása...a csípő érzés.Észrevettem, hogy reggelre elmúlik...gondolom azért mert ugye éjszaka nem kenegetem.Maga a gomba úgy vettem észre elmúlt..nem viszket nem ég.Csak csíp ha víz ér a hüvelybemenethez.Most akkor haggyam abba, vagy legalább is függesszem fel a krém használatát?
2009. aug. 22. 10:29
 7/8 anonim válasza:
Első vagyok megint, az előttem lévő kérdésére válaszolva írom, hogy többféle gyógyszert kipróbáltam már, de az igazi megoldás szerintem az lenne, ha vennének kenetet és azt kitenyésztenék, hogy célzottan arra a gombára vagy egy másik bennem lévő kórokozóra vonatkozóan kezelnének. Úgyhogy a mostanival már nem a nőgyógyászatra megyek, hanem a nemi beteg gondozóba a jövő héten, mert ez már abszurd, hogy ennyiszer és ilyen gyakran kiújul. És hát remélem, hogy lehet rajta segíteni.
2009. aug. 22. 12:18
 8/8 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg az orvosodat, hogy hagyd-e abba a krém használatát, nehogy nagyobb baj legyen a krém miatt.
2009. aug. 22. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!