Ez lehet terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Barátnömnek miért nagyobb az egyik melbimboja? és még érzékeny is ha hozzáérnek!..mondjuk már azt mondta tegnaptol hogy nem érzékeny!2009. aug. 21. 19:31
1/5 anonim válasza:
Lehet, de csak ha már a nagy poci is meg van hozzá. Te vagy aki a másik kérdést is írta igaz, ott is ez volt a probléma. Szerintem a barátnőd menjen orvoshoz és kérdezze meg mitől lehetett, az a legbiztosabb, mi csak találgatunk, meg az infó is kevés...
2/5 A kérdező kommentje:
igen én voltam az a másik is ..muszály volt mert nemkaptam rá semmien választ igy megprobáltam másképp feltenni a kérdést hátha a tárgyra jobban felfigfyelnek... HÁT MONDJUK MÉG CSAK 4 HETE ÉLÜNK SEXUÁLIS ÉLETETT ÉS VÉDEKEZÜNK TEHÁT NINCS SEMMIEN HÁNYINGERE VAGY ILYESMI TÖNET A HASA IS KICSI MEG HÁT VÉKONY A CDSAJ ÉSZRE LEHETNE VENNI HA NÖNE A HASA..AKKOR NEM LEHET TERHESSÉGI TÜNET SZERINTED?
2009. aug. 21. 19:40
3/5 anonim válasza:
Inkább a közelgő menstruáció tünete lehet, kérdezd meg mikor lesz neki a következő:) Persze mi nem tudhatjuk, h terhes-e, de ilyenkor még nem lenne ilyen tünete és a hasa sem nőne. Majd akkor aggódj, ha elmarad a vérzése.
4/5 A kérdező kommentje:
hát az a jövöhonapba fog ugy 2-tol 6-ig ha jol számoltam..akkor?
2009. aug. 21. 20:52
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a terhesség tünete. Akár gyulladás is lehet. Az pl. biztos terhességi jel lenne, ha tej csordogálna belőle és nőne a pocak. Szerintem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!