Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eddig nem volt problémás a...

Eddig nem volt problémás a bőröm, most tele vagyok pattanással, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, soha nem voltak bőrproblémáim, illetve ha egy-két pattanás megjelent az is a menzesz miatt volt.

Októberben kellett bevennem 72 órás tablettát,erre gondoltam hogy lehet amiatt, de háűt az hónapokkal ezelőtt volt...az étrendemen nm változtattam, ugyanannyi édességet ettem régebben mint most.

Mi lehet a probléma?

Köszönöm előre is!

2012. dec. 13. 02:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Telített lett a szervezeted a sok csoki és gyors kajáktól. Egy pár napos saláta és sok folyadék. Több vízpótló krém az arcodra, hiszen száraz és elzsírosodott
2012. dec. 13. 04:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Tarts egy kis szünetet az édesség és szénhidrát-evésben. 2-3 hétre, ezalatt eleget tisztul a szervezeted. És igyál sokat.
2012. dec. 13. 08:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!!!!

Mindjárt indulok a bőrgyógyászatra, mert reggelre mégjobban tele lettem kiütésekkel:(((

2012. dec. 13. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!