Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ilyenkor?

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Azt hiszem megjött az első! Nagyon félek, hogy hogy fogom elmondani anyának. Most egyedül vagyok itthon. Anya csak késő este jön. Felhívjam, vagy várjak, vagy mi legyen??? Lehet hogy butaság, de nagyon félek, hogy ha elmondom, más szemmel fog nézni rám, vagy mosolyogni fog rajtam. Hogy modjam el neki? Mit tegyek?
2009. aug. 21. 18:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
nekem mikor megjött borzalmasan megijedtem, szinte sokkolt. még nem voltam benne biztos hogy az. suliból hazajövet vettem észre :) először a legjobb barátnőmet kérdeztem, mert neki már régen megvolt akkor. ő megnyugtatott de én nem tudtam abbahagyni az izgulást :) egy betéttel összeszorított lábakkal kibírtam estig és akkor mondtam el anyának :D szinte remegve eléálltam: anya, figyi... és a fülébe súgtam hogy megjött és erre ő nagyon boldog lett :) hatalmas szikla zuhant le a szívemről és így utólag hülyeségnek láttam hogy nem mondtam el előbb :D sok szerencsét, minél előbb mondd el, mert csak nő a feszültség benned és az rossz.
2009. szept. 4. 21:36
 22/29 A kérdező kommentje:
igazából nem vagyok ideges, egyáltalán nem. nem olyan köztünk a kapcsolat, mintha barátnők lennénk. Ezért nem tudom hogy mit tegyek.
2009. szept. 5. 12:53
 23/29 A kérdező kommentje:
Meg engem az is zavarna ha örülne neki...mert akkor én szégyellném, vagy nemtudom. Mindegy majd lesz valahogy...vagy nem :D
2009. szept. 5. 12:54
 24/29 anonim ***** válasza:
ha nem olyan jó a viszony köztetek akkor mondd el nagymamádnak vagy egy olyan nőnek a családba akivel jó a kapcsolatod és akkor ő majd segít de ő is azt fogja mondani h mondd el neki mert azt nem kell szégyellni meg félni se kell tőle mert anyukád ebből fogja megtudni h az ő kislányából nagylány lett!!! szóval hajrá legközelebb ha megjön állj elé és mondd neki h: figyu anyu kellene betét mert nagylány lettem!! sok sikert és hidd el nem fog kinevetni és nem lesz mért szégyenkezned!!!:)
2009. szept. 7. 10:16
 25/29 A kérdező kommentje:
köszi, igazából anya nem tudja hogy tudok a menstruációról ezért is lenne kellemetlen. De hát majd megtudja valamikor.
2009. szept. 7. 14:44
 26/29 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem tudja akkor még pluszba büszke is lesz rád h utánanéztél és nem vagy tájékozatlan:)
2009. szept. 7. 19:12
 27/29 anonim ***** válasza:
Na elmondtad neki???:O:D:Dhajráá:D
2009. szept. 10. 19:19
 28/29 A kérdező kommentje:
nem nem mondtam el neki, és sztem nem is fogom
2009. szept. 11. 12:00
 29/29 A kérdező kommentje:
El se hiszem, hogy majdnem öt éve tettem fel ezt a kérdést. Utána sokáig nem mondtam el neki, de aztán magától rájött valahogy. :D És tényleg nem kell félni tőle, nekem most 7 napig tart a menstruációm, aminek nem nagyon örülök... 18 éves múltam decemberben, a kérdés feltevésekor pedig 13 voltam. :) Ez csak egy kis update akart lenni, hátha még valaki olvassa a kérdést, aki válaszolt annak idején. :P
2014. márc. 23. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!