Miért nem nő a mellem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. 167 cm, és 48 kg. Mennem szinte semmi nincs, nagyon lapos vagyok. Elég pattanásos vagyok, és ahol 'kell', ott szőrös is vagyok. A menstruációm 1 hónapja jött meg. Rengeteget zabálok, de nem tudok hízni, emiatt a melleim se nőnek. Fognak még nőni? Annyira el vagyok keseredve. Tudom, hogy ennyi idősen nem ezzel kellene foglalkoznom, de annyira rossz, hogy pl. felveszek egy szép felsőt és olyan vagyok, mint a deszka. :(2012. dec. 12. 20:35
11/12 anonim válasza:
Én is szedek fogamzásgátlót, már kb fél éve. Nekem alig nőtt a mellem tőle, inkább híztam.. fenékre.. hasra.. azt hittem mellre is fogok de jobban.. pedig 17 éves vagyok már.
12/12 anonim válasza:
az én véleményem szerint ezzel nincs semmi gond és én mázlistának tartalak nekem már 11 éves koromban kezdett el nőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!