14 éves vagyok. 167 cm, és 48 kg. Mennem szinte semmi nincs, nagyon lapos vagyok. Elég pattanásos vagyok, és ahol 'kell', ott szőrös is vagyok. A menstruációm 1 hónapja jött meg. Rengeteget zabálok, de nem tudok hízni, emiatt a melleim se nőnek. Fognak még nőni? Annyira el vagyok keseredve. Tudom, hogy ennyi idősen nem ezzel kellene foglalkoznom, de annyira rossz, hogy pl. felveszek egy szép felsőt és olyan vagyok, mint a deszka. :(
18 vagyok,sajna nekem sincs cicim, pedig nem vagyok vékonyka. :(
2012. dec. 12. 20:41
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy hormonális probléma áll a háttérben. De szerintem még nőhet, ne aggódj.
2012. dec. 12. 20:43
3/12 anonim válasza:
14 éves vagy könyörgöm... Még évekig nőhet, plusz ha egyszer foggátlót kezdesz szedni, attól is nő majd egy kicsit.
2012. dec. 12. 20:53
4/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én a másik oldalról tudok nyilatkozni. Semmiképp ne aggassza, mert bár a nőknek jellegzetességük, de messze nem csak ennyiből állnak és nem csak emiatt tetszhetnek. És a tetszés... Nem egy barátomról tudom, hogy -bármi ferde hajlam nélkül- tetszenek nekik a fiús frizurájú, fiús alkatú lányok.
Például nézze meg a képkeresővel Twiggy-t, aki vezető divatmodell és szexszimbólum volt, a miniszoknyát ő terjesztette el. Vagy a wikipedián is megtekintheti, ahol egy 1967-es, azaz 18 éves korában készült képe van.
2012. dec. 12. 21:03
5/12 anonim válasza:
14 évesen még ne ess kétségbe a melleid miatt. 20-21 éves korodig nőhetnek, de akkor se aggódj, ha felnőtt korodra is kicsi marad, mert nem a melle tesz egy lányt széppé és értékessé! :)
2012. dec. 13. 06:41
6/12 anonim válasza:
Még fejlődésben vagy, kb 20 éves korodig normál esetben nőni fog. Én speciel gimiben kezdtem egyáltalán melltartót hordani.
3-as válaszoló: a foggátlót ne hozd ide, vannak olyan fiatalok akik emiatt szednék és nem egy ilyen kérdéssel találkoztam már itt. (hozzáteszem nálam csak egy számnyit)
2012. dec. 13. 08:38
7/12 anonim válasza:
szia. én is ugyanígy vagyok.:( és csak reménykedek hogy hátha elkezdene végre nőni.:(
2012. dec. 13. 16:35
8/12 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok vele...az osztály társaimnak nagy nekem pedig még mindig kicsike :((
2012. dec. 13. 16:56
9/12 anonim válasza:
nekem ugyan ez a bajom de nem lehet mit tenni :(
2012. dec. 15. 12:21
10/12 anonim válasza:
Még sokat nőhet a melled hiszen csak 14 éves vagy ne aggódj. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!