Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez akkor most az? Tényleg...

Ez akkor most az? Tényleg megjött az első?

Figyelt kérdés

Reggel elmentem wcre,és mivel szorulásos vagyok elég sokat erőlködtem. Látom,hogy hátul véres a wcpapír. De elől is. Gondoltam,hogy az erőlködéstől a végbelem,vagy hasonlók. Aztán megyek ki wc-re és látom hogy egy nagy piros folt van a bugyimon? Megjött végre? Nagyon vártam? Hihetetlen. :))

u.i. De ha megjött,akkor a hátul miért volt véres? Köszi mindenkinek! :) 14/L

2009. aug. 21. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

jajistenem dehülyevagyte. láccik h anyád nemfoglalkozott ezzel, azt most teis ilyen érzelmileg nyomorék lettél:D

nem, nem baszcsiznak be anyuval, hanem annyu mosolyog, és elmomndja, hogy nnnnnah...."nagylány" lettél, örüljünk neki.

2009. aug. 21. 16:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
És elmondja majd ,hogy használjon betétet meg kicsit felvilágosítja hogy mi hogy van
2009. aug. 21. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
olyan naívak vagytok hogy hihetetlen. szerintetek most komolyan ezen van mit ünnepelni? úgyis fog eleget görcsölni miatta. akkor nem lesz olyan "hihetetlen :))" nem változtat az életén semmit. úgyis szív majd eleget. úgyis lesz olyan aki megdugja és dobja . és úgyis lesz nemsokára aki örömmel seggbetolja ő meg tűri majd nyögdécselve mert ez lett már az "elfogadott" na az lesz aztán még a hihetetlen...ennyi erővel ünnepelje meg hogy minden egyes nappal tovább el igaz?! gondolkodni kéne lányok nem írni a hülyeséget
2009. aug. 21. 18:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Igen,örülök neki,hogy már megjött.Még nem ünnepeltünk.. :D XD De az normális,hogy vannak benne ilyen barna nyúlós darabkák? Remélem minden rendben van/lesz. Köszi mégegyszer!
2009. aug. 21. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen normális. Valóban nincs mit ünnepelni de azért mégiscsak nagy dolog ez egy lány számára
2009. aug. 21. 22:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, megjött, gratulálok! :) Szerintem is ünnepeljetek, ez az egyik legfontosabb dolog a lányok életében! Én is örültem, mikor nekem megjött.
2009. okt. 9. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is pont így jött meg!! Én is nagyon vártam :)
2009. okt. 16. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!