Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt valaki olyan helyzetben...

Volt valaki olyan helyzetben hogy 2 havonta jött meg neki?

Figyelt kérdés
1.5 éve van meg, és eddig mindig kéthavonta jött meg, nyáron volt meg jún-júl-augban is. szeptemberben megint nem jött meg, októberben és novemberben megint. utoljára nov.12én jött meg, azóta nem.
2012. dec. 11. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, a barátnőm,már elmúlt 30, de neki mindig is kéthavonta jött meg. sokáig járt vele dokihoz, meg kezelgették,de mit sem változott, neki 60 naposak a ciklusai, két gyönyörű gyerkőce van így is.
2012. dec. 11. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm már elmúlt 23, de mindig csak kb 4-5 havonta jön meg neki. 144cm magas és 39kg. A nőgyógyász azt mondta neki, hogy ilyen alkat mellett ez normális.
2012. dec. 11. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszaitokat, remélem később ha gyereket akarok ez nekem sem fogja befolyásolni. vagy remélem még beáll.amúgy én is vékony vagyok nagyon... 168cm-47kg.

és fájt is a hasam 2-3 hete...

2012. dec. 11. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is sovány vagyok(172 cm,45 kg)és szintén kéthavonta jött meg eddig.Májusban volt az első,aztán augusztus,és november 12-én volt utoljára.
2012. dec. 11. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a hülye média teljesen tönkreteszi a kislányokat, mert azt sulykolja beléjük/belétek, hogy csak a csontsovány lányok lehetnek szépek. Tessék, itt az eredmény!
2012. dec. 12. 07:42
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsó! ha nem tudsz értelmes választ írni, légyszíves legyél olyan kedves, hogy nem írsz ilyen baromságokat!!!!! ki mondta neked hogy vékony akarok lenni, én vagy a 3. válaszoló???? én speciel nem tudok hízni, bármit eszek!!! remélem te meg elérted a 2 mázsát..te bölcs!
2012. dec. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!