Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás fertőzés az ondótól?

Gombás fertőzés az ondótól?

Figyelt kérdés

Két éve fogamzásgátlót szedek,azóta évi szinten alsó hangon vagy 6-szor kell a páromat és engem is kikezelni. Én ezt nem tartom normálisnak- sem fairnek.

A párom egyértelműén engem hibáztat mondván,hogy neki semmi baja-tünetmentes.

Odafigyelek az intim higiéniámra,illatanyag-mentes és optomálisan savas intim lemosót használok, irrigatort nem. A párom-elmondása szerint-szintén odafigyel a higiéniájara.

Fehér folyásom úgy 14 éves korom óta van- ez is zavar,de a dokik szerint normális.

Már kezdem azt hinni,hogy a szeretkezés után a ki nem folyó,bent pangó ondó okozza ezt. :(

Lassan már fagyasztáson gondolkodom. :/

20N

2012. dec. 11. 05:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Na-na! Nem kell nekiállni gyűlölködni!

A párommal nincs semmi probléma, és nem Ő duzzogna, ha gumit kellene húzni, hanem Én. Nem is duzzognék igazából, rettegnék. A gumi mellett egyszerűen nem érzem magam biztonságban.

A hibáztatást pedig úgy értsd, hogy biztosan alkati dolog, ráültem az ülőkére stb. de ő hétszentség, hogy nem fertőzött meg vagy vissza soha..

2012. dec. 11. 18:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha tovább szeded, akkor hozzászokhatsz a dologhoz, mert jó eséllyel nem lesz jobb.
2012. dec. 11. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!