Gombás fertőzés az ondótól?
Két éve fogamzásgátlót szedek,azóta évi szinten alsó hangon vagy 6-szor kell a páromat és engem is kikezelni. Én ezt nem tartom normálisnak- sem fairnek.
A párom egyértelműén engem hibáztat mondván,hogy neki semmi baja-tünetmentes.
Odafigyelek az intim higiéniámra,illatanyag-mentes és optomálisan savas intim lemosót használok, irrigatort nem. A párom-elmondása szerint-szintén odafigyel a higiéniájara.
Fehér folyásom úgy 14 éves korom óta van- ez is zavar,de a dokik szerint normális.
Már kezdem azt hinni,hogy a szeretkezés után a ki nem folyó,bent pangó ondó okozza ezt. :(
Lassan már fagyasztáson gondolkodom. :/
20N
Jaj nem biztos, hogy megcsal, gombát nem csak szexuális úton lehet elkapni, hanem pl. wc ülőkéről is. A családodban nincs valakinek még ilyen baja, akivel közös wc-t használtok?
Vagy próbáljátok ki, hogy óvszert használtok, ha úgy nem lesz semmi bajod, akkor biztos, hogy a párod fertőz téged vissza, és nem lett rendesen kikezelve.
Plusz még a lelki dolgok is közrejátszhatnak, én hiszek ebben. És most nem arra gondolok, hogy nem szeretitek egymást, hanem hogy nem jó köztetek a kommunikáció, volt egy rossz élmény, amit nem beszéltetek meg, vagy akár korábbi kapcsolatodból valami, és ezért ,,gyártasz" magadnak hüvelygombát, ezzel akarod távol tartani magadtól. Kicsit gondolkozz el és beszélgessetek :)
Édesanyámnak is van hasonló problémája.
A doki nem mond semmit :D Ha felhozom, hogy fagyasztás, a válasza egy kategórikus nem mert többet ártana, mint használna. De amennyit bajlódom ezzel, könnyen el tudom képzelni, hogy ez már krónikus. :/
Abban biztos vagyok, hogy nem csal meg. :) Bízom benne és ismerem is annyira, hogy nem tenné. :)
Én inkább arra gyanakszom, hogy a bogyóit beszedi, de nem kenegeti magát.
Nem kéne fog.gátlót szedned, mert minden problémád attól van. Tudom, nem hiszel nekem, mi okod is lenne rá, de én ezt tapasztalatból írom Neked. Ha akarod, szedd tovább, gondolom akkor a barátodnak az lesz a baja, hogy gumit kell húzni...
Mondhatom, elég jófej barátod van, mi az, hogy ez a te hibád? Álljon már meg a gyorsvonat! Mintha egyedül szexelnél és ő a közelben sem lenne... Ez nagyon durva. Szerintem addig tedd helyre, amíg a fejedre nem nő, mert ez nem emberi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!