Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás fertőzés az ondótól?

Gombás fertőzés az ondótól?

Figyelt kérdés

Két éve fogamzásgátlót szedek,azóta évi szinten alsó hangon vagy 6-szor kell a páromat és engem is kikezelni. Én ezt nem tartom normálisnak- sem fairnek.

A párom egyértelműén engem hibáztat mondván,hogy neki semmi baja-tünetmentes.

Odafigyelek az intim higiéniámra,illatanyag-mentes és optomálisan savas intim lemosót használok, irrigatort nem. A párom-elmondása szerint-szintén odafigyel a higiéniájara.

Fehér folyásom úgy 14 éves korom óta van- ez is zavar,de a dokik szerint normális.

Már kezdem azt hinni,hogy a szeretkezés után a ki nem folyó,bent pangó ondó okozza ezt. :(

Lassan már fagyasztáson gondolkodom. :/

20N

2012. dec. 11. 05:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
az orvosok mit mondanak?
2012. dec. 11. 05:47
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Mi a baj azzal, hogy mióta van fehér folyásod? Amúgy, szerintem a párod félrekefél. Ha egészséges lenne elméletileg nem kéne, hogy ez történjen. Minden esetre, mit mondott az orvos?
2012. dec. 11. 05:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. dec. 11. 05:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt írod, mióta szeded a bogyót, azóta van ez. Lehet érdemes lenne pár hónapra abbahagyni, kikezelni magatokat teljesen és megpróbálni másik gyógyszert szedni.
2012. dec. 11. 07:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Jaj nem biztos, hogy megcsal, gombát nem csak szexuális úton lehet elkapni, hanem pl. wc ülőkéről is. A családodban nincs valakinek még ilyen baja, akivel közös wc-t használtok?

Vagy próbáljátok ki, hogy óvszert használtok, ha úgy nem lesz semmi bajod, akkor biztos, hogy a párod fertőz téged vissza, és nem lett rendesen kikezelve.

Plusz még a lelki dolgok is közrejátszhatnak, én hiszek ebben. És most nem arra gondolok, hogy nem szeretitek egymást, hanem hogy nem jó köztetek a kommunikáció, volt egy rossz élmény, amit nem beszéltetek meg, vagy akár korábbi kapcsolatodból valami, és ezért ,,gyártasz" magadnak hüvelygombát, ezzel akarod távol tartani magadtól. Kicsit gondolkozz el és beszélgessetek :)

2012. dec. 11. 07:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Édesanyámnak is van hasonló problémája.

A doki nem mond semmit :D Ha felhozom, hogy fagyasztás, a válasza egy kategórikus nem mert többet ártana, mint használna. De amennyit bajlódom ezzel, könnyen el tudom képzelni, hogy ez már krónikus. :/

2012. dec. 11. 08:18
 7/12 A kérdező kommentje:

Abban biztos vagyok, hogy nem csal meg. :) Bízom benne és ismerem is annyira, hogy nem tenné. :)

Én inkább arra gyanakszom, hogy a bogyóit beszedi, de nem kenegeti magát.

2012. dec. 11. 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megcsalnia ahhoz, hogy össze szedjen valamit! És neki tünet mentes is marad! Gondolom nem körülmetélt? Elég ha nem mos kezet a WC előtt.
2012. dec. 11. 08:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem kéne fog.gátlót szedned, mert minden problémád attól van. Tudom, nem hiszel nekem, mi okod is lenne rá, de én ezt tapasztalatból írom Neked. Ha akarod, szedd tovább, gondolom akkor a barátodnak az lesz a baja, hogy gumit kell húzni...

Mondhatom, elég jófej barátod van, mi az, hogy ez a te hibád? Álljon már meg a gyorsvonat! Mintha egyedül szexelnél és ő a közelben sem lenne... Ez nagyon durva. Szerintem addig tedd helyre, amíg a fejedre nem nő, mert ez nem emberi!

2012. dec. 11. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem az ondótól, hanem a fogamzásgátló tablettától van!!!! Hagyd abba, kezeld ki utoljára és megszűnik a gond.
2012. dec. 11. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!