Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak számomra gusztustalan...

Csak számomra gusztustalan menzesz közben fürdeni?

Figyelt kérdés

Akár medencébe, akár Balatonba...

Oké, hogy tamponnal, de szerintem ez akkor is gusztustalan.. :S Még a saját medencénkbe se akarok bemenni így .. :(

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. aug. 20. 19:02
 1/9 igabcsy ***** válasza:
53%
Legalább azt mondd meg, hogy szerinted mi a gusztustalan benne? Nem is értelek.
2009. aug. 20. 19:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Én sem értem, de a tudat, hogy épp vérzek, de mégis ott a tampon, és nem lehet semmi átázás.. :S
2009. aug. 20. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

De igazad van, borzasztóan gusztustalan és undorító. És ne mondja senki, hogy nem történik olyankor semmi és nem látszódik... Tudok egy lányról akinek az uszodában akkor szólt egy nő neki hogy húzza maga után a piros csíkot a vízben, miután már az egész közönség kiszállt a vízből és a gyerekek mutogattak rá.... hiába próbálta magyarázni a hozzá odalépő dolgozónak hogy nem egy egésznapos tampon van benne hanem ahogy kell, úszás előtt cserélt, nagyon megalázó volt és soha többé nem ment oda....

Nemcsak undorító hanem veszélyes is, egy csomó fertőzést lehet így elkapni (mármint annak, aki éppen vérzik).

És nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni 6 napot 1 hónapban úszás nélkül.

2009. aug. 20. 20:57
 4/9 igabcsy ***** válasza:
100%

Az első válaszoló vagyok. Orvosi és higiéniás szempontból érthető, mert valóban nagyobb a fertőzés veszélye. Ez miatt oké, hogy nem akarsz bele menni. De nekem az undorító szó teljesen mást jelent. Ezért kérdeztem vissza.

Bocsi, hogy félre értettelek.

2009. aug. 20. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az erősebb napokon nem ajánlatos egyáltalán a fürdőzés. Amikor már nagyon kevés a mennyisége, akkor nem annyira gáz, de azért jobb lenne akkor se.
2009. aug. 20. 21:52
 6/9 igabcsy ***** válasza:
100%

már megint elírtam: a gusztustalan is mást jelent. :-)

Mégegyszer bocs. :)

2009. aug. 20. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nemtom, nekem nem gusztustalan. gimiben mi úszni jártunk tesi óra helyett, és akinek megvolt, az is úszott, tamponnal, és soha nem ázott át senki sem.

elkell találni a méretet a tamponból, és akkor nem érhet baleset.

2009. aug. 21. 00:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Én nem a balesetek miatt nem megyek bele, hanem mert számomra ez olyan furcsa.. Nekem ilyenkor kimarad pár dolog az életemből - strandolás, szex, sportolás. Valahogy ezeket nem szeretem csinálni mikor megvan :)

Köszi a válaszokat :)

2009. aug. 21. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nemtudom, én ezzel pont ellenkezőleg vagyok mint te. Én nem szeretem megszakítani az életem azért mert megvan, érted, hogy akkor most egy rakat dolgot nem csinálhatok. Ez nem egy betegség... tampont fel, és a szexen kívül ugyanúgy csinálok mindent mind egyébként...
2009. aug. 29. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!