A bal nagyajkam jóval nagyobb mint a jobb mit tegyek?
Figyelt kérdés
a nemiszervem bal nagyajka szinte kétszerese a másiknak, talán még nagyobb is picit, lelóg.. mit lehet ezzel csinálni? nemtetszik nekem..2009. aug. 20. 15:06
1/7 anonim válasza:
Semmit!
Úgy a tökéletes:D
egyik fiú sem fogja méregetni:)
21/F
2/7 anonim válasza:
Nemi szerv plasztika, ha csinálnak ilyet, de lehet, hogy csak nyomós okkal végeznek végeznek ilyen műtétet (pl.: szülés, baleset stb. ). Szerintem fogadd el, hogy ilyen. Ha ez vigasztal az enyémek is nagyok és nem is annyira egyformák, de ha egy férfi szeret ez igazán nem számíthat.
3/7 anonim válasza:
nekem is ilyen, de a barátom imádja, és ez a fontos. mást nagyon nem is tudnál csinálni mint elfogadni, a plasztikai műtét pedig hülyeség lenne :S
4/7 anonim válasza:
Szia! Nem vagy egyedül, nekem is ilyen. Nem lehet csinálni vele semmit, max. plasztikáztatni. De én arra nem vállalkoznék. Próbáld elfogadni, én is azt tettem. A páromnak tetszik.
5/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen,én elfogadtam.Ez olyan dolog mint a mell,az sem teljesen egyforma,az lehetetlen:)
14/L
7/7 anonim válasza:
nekemis ilyen gondom van, de ezt mindenkinek mondom,hogy: nem feltétlenül esztétikai gond lehet csak, kényelmetlen is lehet, ugye jobban kidörzsölődhet- amiatt fájhat a nagyobb rész. én jártam már így,kellemetlen.
szerintem akit tényleg zavar, nem ciki megcsináltatni, mint az összes plasztika ez sem olcsó, de egyszer talán érdemes befektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!