14 éves leszek és pöttyös a hímvesszóm. Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 13:00
1/7 anonim válasza:
Feltétlenül mutasd meg a szüleidnek! és ők majd elvisznek orvoshoz aki megállapítja mi bajod szerintem valami kis baktériumos fertőzés lehet arra adnak valamilyen kenőcsöt és ha azzal kenegeted egy darabig utána elmúlik!
2/7 anonim válasza:
Dehoogy semi baj. Ahogy a reklám mondja: a pöttyös az igazi:D
3/7 anonim válasza:
figyelj van akinek pöttyös, van akinek csíkos, embere válogatja. de már sokaknál a skótkockás a divat
4/7 anonim válasza:
Hát ez nem igaz. Nincs olyan nap, hogy ne legyen 20 ilyen kérdés. 12 éves vagyok és ilyen kis pöttyök van a péniszemen. 13 éves vagyok és kis pöttyök vannak a hímvesszőszöm. MÁR KURV@RA UNOM!! menj el orvoshoz azt neki mutogasd.
5/7 anonim válasza:
az a baj hogy ezek a gyerekek vagy lusták beírni akármit a keresőbe, vagy eszükbe se jut az ötlet. és ilyenkor meg megy a meglepődés az ilyen válaszokon, meg mi vagyunk a rosszak, hogy jajj én csak választ akartam kapni a kérdésemre. na de én azt mondom inkább nézzük el nekik mert csak éretlenek. szóval 14 éves keress csak itt rá bátran, jópáran találkoztak már ezzel a "problémával" nem csak te
6/7 anonim válasza:
Ezt miért a nők egészsége részbe írtad?
7/7 anonim válasza:
ha a férfiak kategóriába is kiírod akkor ott a pasik talán többet tudnak a dologról...de különben menj vele orvoshoz ez azért nemjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!