Marissa18 kérdése:
Mitől késhet a menstruációm? Már 7 napja késik.
Figyelt kérdés
7 napja késik a menstruációm.És nem tudom mitől.Terhességet eleve kizártnak találtam de azért csináltam tesztet is a biztonság kedvéért.Hallottam hogy stressztől is késhet.És hát az most elég sok van az életemben.Mert vizsgaidőszak van és családi gondok is vannak.De még sose fordult elő hogy késett:S Eddig mindig 28 napra szépen megjött2012. dec. 8. 15:05
1/4 anonim válasza:
Nekem PCOS-em és inzulin rezistenciám van, és ezért késik a menstruációm. Ha megint késne akkor menj el kivizsgáltatni magad, endokrinológus és nőgyógyász a lelke.
2/4 A kérdező kommentje:
mármint hogy megint?Ha jövőhónapban is kimarad??
2012. dec. 8. 15:15
3/4 anonim válasza:
Jaj ne ijedj meg! Azért nem mindenkinek olyan drasztikus a helyzete, mint az első válaszolónak. Semmi nem történik, ha késik egy kicsit, és negatív a terhességi teszt. Mikor egyetemre mentem, nekem is 2 hetet késett, gondolom a stressztől. És ilyenkor nem kell rögtön dokihoz rohanni, egy-két ciklusból nem tud következtetést levonni, hiszen lehet csak a körülmények okozzák, ha a 3.nál is baj van, akkor menj el mindenképp.
4/4 anonim válasza:
Igen, én is úgy gondoltam, hogy ha már sokszor késik.
1.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!