Doki vagy otthoni kúra? "Égető" problémám van. :S
bocs de én el se olvastam, de mivel nem zavar h lepontoznak, ezért beírik már valami hülyeséget gondolom...
szal am mostmárelolvatam és nekem is volt vesekövem valamikor, de elmúlt, és ha te lány vagy akkor szivesen fogadnám a privát leveledet, ha meg nem (ami sajnos valószinű) akkor meg nem..de ha tényleg lány vagy akkor viszont igen..háháhá ennyi...:P
Szia. Köszönöm, hogy írtál. Kövem biztos nincsen. Szerintem ez csak egy "sima" hólyaghurut lehet. Azt hiszem elkezdek több folyadékot inni és reméljük jobb lesz.
A korábbi problémámhoz pedig csak annyit.. hogy nekem az orvos így mondta. Egészen pontosan úgy volt, hogy először a házi orvosomhoz mentem el a vizeletemmel, aki kivizsgáltatta azt, és ő mondta, hogy nagyon rosszak lettek az eredmények.. talált bennünk "ilyen meg olyan anyagokat" (a nevükre már nem emlékszem), és úgy küldtek el az urulógiára az eredménnyel. És ott mondták, hogy már maga a "kő" képződött bennem, és csak nagyobb lett volna ha később jövök. Nem biztos hogy szó szerint így mondta, ez már volt 3 éve. Utána vettek tőlem itt is vizeletet és még párszor be kellett járnom az urulógiára, hogy az eredményeket "kiértékeljék". De mint mondtam, ez már rég volt, igazából nem is értem minek írtam le, az teljesen más volt mint ez. Ott a hasam is nagyon fájt a pisilések után és a közérzetem is rossz volt. Most jól vagyok, csak picit idegesít, hogy a pisilések végén miért érzek kisebb fájdalmat, de gondolom ez valami hólyaghurut szerűség lehet. Csak nem tudom, hogy az "ivászat" jó lesz-e rá. De megpróbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!