Most akkor ez már menstruáció?
Figyelt kérdés
Már legalább 2 éve van fehérfolyásom,mindenhol szőrös vagyok,és tegnap észrevettem hogy barna a bugyim.Akkor most ez menstruáció?13/L2012. dec. 6. 08:49
1/6 anonim válasza:
A 23 éves barátnőmnek menstruáció előtt, és után is szokott lenni ott barna. Úgy gondolom, hogy ez lehet arra utaló jel.
2/6 anonim válasza:
Szerintem igen, de legalábbis nagyon közel van. Viszont azon se lepődj meg, ha egy darabig semmi nem lesz, mert az is normális. Most kezd beindulni a hormonrendszered, és lehet, hogy elhúzódik egy ideig. :)
3/6 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött. Szóval, az. Vagy elég közel jársz hozzá. :)
Ahogy más írja, igen, ez még csak a kezdet, szóval ne csodálkozz, ha sokáig nem lesz vagy másféle lesz. Az első évben nekem is elég összevissza volt, konkrétan két és fél hónapra rá történt a második alkalom, akkor két napig tartott és szintén csak barnás színű volt - kb. egy-másfél év után kezdett szabályos lenni, ciklus-hánynapigtart-szín-állag-jelleg stb.
4/6 A kérdező kommentje:
Tegnap mielőtt elmentem volna suliba raktam be egy tisztaságit,2. óra után elmentem wc-re és az egész teljesen barna volt és ilyen darabkák voltak benne...Mostmár szóljak anyukámnak?
2012. dec. 7. 10:29
5/6 anonim válasza:
A 2. vagyok. Igen, szólj Anyukádnak, mert ez már menstruáció! :) Gratulálok, nagylány lettél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!