Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit szólnál ha egy napon?...

Mit szólnál ha egy napon? (folyt. Lent )

Figyelt kérdés
Hogyan reagálnál arra ha egyszer egy átlagos napon elmennél nőgyógyászati ellenőrzésre és a doktor közli veled hogy valószínűleg nem lehet gyermeked, és ha mégis valami véletlen folytán sikerülne teherbe esned, akkor veszélyeztetett terhes lehetsz...és mind ezt 16 éves korodban ?!
2009. aug. 19. 15:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerncsére sok olyan példát tudunk amikor az orvos tévedett:)! Amúgy én mindenképpen elmennék egy kivizsgálásra, hogy ha oda kerülsz, hogy család, ne akkor kelljen szembesülni dolgokkal! Nekem egy kicsit ellentmondásos, hogy vagy nem lehet terhes és a veszélyeztett terhes dolog, érdekes dokid lehet! Azt már hallottam, hogy úgy fogalmaz, hogy megnehezítheti a gyerekvállalást, de ilyet!! Meg aztán 1 vizsgálatból egy életre szóló diagnózist!HMMMM Keress másik orvost!
2009. aug. 20. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!