Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit szólnál ha egy napon?...

Mit szólnál ha egy napon? (folyt. Lent )

Figyelt kérdés
Hogyan reagálnál arra ha egyszer egy átlagos napon elmennél nőgyógyászati ellenőrzésre és a doktor közli veled hogy valószínűleg nem lehet gyermeked, és ha mégis valami véletlen folytán sikerülne teherbe esned, akkor veszélyeztetett terhes lehetsz...és mind ezt 16 éves korodban ?!
2009. aug. 19. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadnék... Csak nem veled történt?
2009. aug. 19. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősömnek azt mondták, hogy meddő. Most fél éves a babája. Az a véleményem, hogy egy vélemény nem vélemény, és el kell menni több dokihoz.

Egyébként nagyon kiakadnék rajta. Kevés rosszabb dolog történhet egy nővel annál, hogy nem lehet gyereke. Szerintem.

De tudod, mindig van egy halvány reménysugár, szóval fel a fejjel ; )

2009. aug. 19. 16:02
 3/11 A kérdező kommentje:
igen velem történt, úgy igazán még 16 évesen nem éreztem a súlyát, talán még most sem hiszem el..de később biztosan nem lesz könnyű ebbe bele törődnöm :S
2009. aug. 19. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát...nagyon szomorú lennék:(

De biztos elmennék több orvoshoz is, hátha az első tévedett...!

De ha esetleg a többi is azt mondaná...hát vannak esetek, amikor ettől függetlenül születik gyereke a nőnek!

2009. aug. 19. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A dokit szerintem megsütötte a nap.Ilyet nincs joga mondani.Nagyon sok "meddő" ismerősöm van 2-3 gyerekkel.Nekem is azt mondták,hogy a hátrahajló méhem miatt nem fogok szülni.Az első alkalommal teherbe estem, amikor akartam.Ne vedd komolyan,keress másik nőgyógyászt.
2009. aug. 19. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem az egyik ismerősömnek is hasonló volt. Fogamzásgátlókat szedett és vmi lett a petevezítékével. Nem volt meg neki a havi vérzés... A peték nem értek be és lerakodtak éretlenül... És petevezetékátfúrásra kellett mennie. szóval biztos van megoldás... ne aggódj!
2009. aug. 19. 16:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is 16 éves vagyok, én nagyon kiakadnék, mert én imádom a gyerekeket és ha megtudnám,hogy nem lehet nekem,szerintem nagyon csúnya gondolatok járnának a fejemben!
2009. aug. 19. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
én 16 leszek most késik a mensim és nagyon félek h nem lehet gyerekem (kb 2vel lejjebb írtam 1kérdést) én tuti belehalnák mivel imádom őket:(
2009. aug. 19. 16:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék mivel indokolta ezt az életre szóló kijelentést az orvosod!

Én tuti összezuhannék, de előbb futnék jó néhány kört más orvosoknál!! Ne add föl! Sok sikert Neked az élethez!!

2009. aug. 19. 17:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit ma nem tudnak gyógyítani,azt holnap tudják.Az orvostudomány gyorsabban fejlődik,mint gondolnánk.Másik dokihoz mennék,utána megint másikhoz.És pár év múlva terhestanácsadásra.
2009. aug. 19. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!