Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korban ajánlott...

Hány éves korban ajánlott először leborotválni a puncit? 12/L

Figyelt kérdés
Nekem elég "bozontos", viszont nem zavar. Mikor kell/ajánlott először leborotválni és hogyan kell?

2012. dec. 4. 18:45
1 2
 11/17 Utópia válasza:
44%
Ajánlott? Érdekesen kérdezed de a mai társadsalomban megértem ezen szó használatát. Szerintem ez nem kor hanem érettség függő... ha a sexuális érettséged küszöbén állsz akkor ajánlom.
2012. dec. 10. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
a Puncit nem kell leborotválni, csak van aki mégis ezt teszi.. valóban megvéd as szőr a különb féle baciktól stb, de ha rendszeresen tisztálkodsz akkor baj nem lehet belőle!
2012. dec. 11. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:

én borotválom :)

12/L

2012. dec. 11. 15:51
 14/17 anonim ***** válasza:
jól teszed..
2012. dec. 11. 22:05
 15/17 Pali1977 válasza:
12 éves még ne borotváld a puncid szerintem, főleg ha nem is zavar. Az hogy nem egészséges az nagy tévedés. Szőrtelenítésre sokféle módszer létezik, szóval van miből válogatnod. Hogy hogy csináld? Láttad már apukádat borotválkozni? Borotvahab, borotva :) Minden esetre bánj óvatosan a pengével, mert nagyon érzékeny terület :) Nem esik jól biztosan ha belevágsz :)
2012. dec. 11. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
hogyha mindenféleképpen le szeretnéd borotválni akkor az első alkalommal kérd nagyobb testvéred vagy szüleid segítségét.A következő alkalommal már meg tudod oldani egyedül is.Az én lányom 15 éves és kb 1 éve mondta hogy szeretné leborotválni mert nagyon zavarja.Én nem engedtem neki de ő titokban megcsinálta és el is vágta magát meg ki is pattogzott neki.A következő alkalommal már kérte a segítságem és én legyantáztam neki.Lehet hogy egy nagyon picit fájt de mindenféleképpen jobb mint a borotva.
2013. jún. 28. 13:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen ilyen fiatalon éredemesebb gyantázni!

A borotvától erősödik a szőr, a gyantától viszont gyengül. Gondoljatok bele, hogy 25 éves korotokra már több mint 10 év borotválás lesz a hátatok mögött, pedig akkor még igazán aktív az ember szexuálisan!

2013. jún. 28. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!