Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korban ajánlott...

Hány éves korban ajánlott először leborotválni a puncit? 12/L

Figyelt kérdés
Nekem elég "bozontos", viszont nem zavar. Mikor kell/ajánlott először leborotválni és hogyan kell?

2012. dec. 4. 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%

Semmikor nem KELL! Csak ez ma divat.Sőt, nem is egészséges. Nem véletlenül nő ott szőrzet!

Az a fontos, hogy mindig tisztán tartsd a tested.

2012. dec. 4. 18:57
 2/17 anonim ***** válasza:
38%

Hülyeség hogy nem kell. Vagyis nem kell, de ha nem szőrös úgy kényelmesebb sokkal.

Amúgy ilyen nincs, amikor úgy érzed. Csak ugorj neki borotvával. De óvatosan!

2012. dec. 4. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem muszáj!!

majd ha már nagyobb leszel,és zavar,akkor foglalkozz a témával..,most még amúgy is nagyon korai lenne

2012. dec. 4. 19:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évesen szedtem le először. 25/L
2012. dec. 4. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen még elég butaság ilyenen gondolkodni, meg amúgy is. olyan meg nincs, hogy KELL, meg AJÁNLOTT
2012. dec. 4. 19:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy kell borotválni a puncit, mert ez csak egy hülye újkori divat! Egyébként is, a szőr védi a puncidat a fertőzésektől, mert nem engedi rátapadni a bugyit. :)
2012. dec. 5. 06:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor ajánlott, amikor téged már zavar. De akkor se borotváld, hanem menj el kozmetikushoz, aki szakszerűen legyantázza. Olyan kozmetikust keress, akiben megbízol, nem vagy előtte szégyenlős és cukorgyantát vagy mézemulziót használ. Ezek a gyantafajták a bőrödet nem irritálják, csak a szőrt tüntetik el.
2012. dec. 5. 08:42
 8/17 anonim ***** válasza:
36%
A puncit nem kell, és nem ajánlott borotválni! :)
2012. dec. 5. 10:39
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha nem zavar, akkor minek is nyúlnál hozzá...nem értem. Nem kislány kezébe való a borotva (se).
2012. dec. 5. 12:01
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

Tartsd észben, hogy a borotválástól erősödik a szőr!

Minél hamarabb kezded, és minél sűrűbben csinálod annál jobban erősíted! (hosszútávon pont az ellenkezőjét éred el)

2012. dec. 5. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!