Minek kell tízen egynéhány éveseknek nemi életet élniük?
Mi bajunk van azzal, aki korán "túl esik" rajta?
1, nem túl kell esni rajta, hanem azzal csinálni, akit szeretsz, hisz ez nem csak az élvezetről szól, ez egy teljes odaadás a párod felé, a szerelem egyik kifejező formája is. Jót adsz neki, miközben ő is neked.
2, lelkiekben nem vagy rá felkészülve, tudom, hisz én már túlestem a tini koron
3, fiatal vagy! 13 év! Majd 5-6 év és rájössz milyen kicsi voltál! Gyerek!
10:42, nekünk többször volt elriasztás a szextől (abortuszos videó), volt olyan, hogy csináljuk, de ésszel (egy jófej nőgyógy jött be és mindenről beszélt, amiről eddig még senki felvilágosító tanár: pl hogy jöjjünk rá, h a lánynak orgazmusa volt, hogy izgassuk fel stb.)
Szóval van felvilágosítás. A bioszos tananyag se 45p, az csak az egyik része.
Nekünk bejött 5.be egy nőci és a védekezésről dumált.
Aztán 9.be is volt felvilágosítás, majd 10.be is.
Végül 12.be jött be a jófej nőgyógy, szóval minden infó adott volt, én mégis teherbe estem (pedig védekeztünk). Nincs itt baj a felvilágosítással, csak arra kéne rájönniük, hogy ésszel csinálják a szexet. Erre meg csak idősebben fognak rájönni.
Amúgy miért kutakodunk bele ennyire mások szexuális életébe? :D
Miért kell mások magánéletébe beleavatkozni??
Ő dolguk, hagy csinálják, ha nekik jól esik! Majd koppannak max egy nagyot! Ebből is tanulnak valamit...
Én annyira szánom az ilyen felnőtteket, akik ezen problémáznak.. Remélem ez a legnagyobb bajod az életben drága kérdező.
Kedves 12:03-as, én nem avatkozom bele senki magánéletébe csak feltettem egy kérdést, azzal kapcsolatban ami engem felháborít.
Nem tudom van-e tini gyereked,de kíváncsi lennék, hogy reagálnál, ha kiderülne hogy a 13éves kislányod túl van rajta és ráadásul lelkileg megviselte.Mert ugye nem az a lényeg ebben a kórban hogy azzal csinálja az ember akit szeret, hanem hogy túl legyen rajta, mint ahogy azt már írták is, hiszen "vagány"!
Nekem nincs még tini gyerekem, de biztos, hogy mindent meg fogok tenni, hogy ne kerüljön ilyen társaságba!
Kedves kérdező, az, hogy milyen társaságba kerül majd a gyereked, arról nem fogsz tudni tenni, rosszabb esetben fogalmad sem lesz róla. Nem lesz olyan hülye, hogy beszámoljon, ha isznak, cigiznek. Persze te majd rájössz, de ő ettől még folytatni fogja (ha olyan a társaság).
És ez nem nevelés, hanem sors függő, vagy hogy mondjam. Nevelheted bárhogy, nem tőled függ, ha rossz társaságba keveredik.
13:02-es ezzel egyáltalán nem értek egyet!Igenis, ha jó a nevelés, jó kapcsolat van a tini és s szülei között akkor beszámol a dolgokról, hol van kivel és nem hazudik.Ezt honnan tudom?5en vagyunk testvérek és soha nem hazudtunk a szüleinknek, tudták hol vagyunk, kivel, mit csinálunk, még a 18 éves öcsém is elmondja a dolgait!És ez nem nagy szám nálunk, nem vallatás van, egyszerűen így működnek a dolgok.Ja és nem kirívó példa a miénk, mert a közvetlen környezetünkben is van egy család, ahol a 14 éves lány mindent megbeszél az anyukájával, de tényleg mindent!Elmondja, hol elmennek ide oda, nem hazudik.És tudom, hogy tényleg nem hazudik, mert jó kapcsolatban vagyok vele is, külön az anyjától.
Szóval nem olyan lehetetlen ez a dolog!
Sose tudhatod, hogy mi lesz.
Én régen mindent megbeszéltem anyuékkal, de 7.ben megváltozott minden. Szerinted majd a gyereked el fogja mondani neked, hogy 14 évesen lefeküdt a barátjával? Vagy, hogy cigizik? Gondolkozz már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!