Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minek kell tízen egynéhány...

Minek kell tízen egynéhány éveseknek nemi életet élniük?

Figyelt kérdés
Én nem értem azokat a 12-13-14 éves lányokat vagy fiúkat, akik már nemi életet élnek!Vannak ilyen korú unokatesóim, belegondolok, hogy mi lenne ha ők is így élnének már...ááá,olyan kisgyerekek!És ne mondjátok, hogy nem, mert igenis kicsik, akármilyen "fejlett" a világ, és akármennyire nagynak érzik magukat!
2009. aug. 19. 09:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem nagyon értem meg, bár az okát azt látom, mint a fentiekben is elmondták. Nagyon nyomja ezt a média is, a társak is. Nem értik, hogy attól még, hogy valaki fizikailag érett rá, attól még sem lelkileg, sem szellemileg nem az. Strigulát csinálnak az egészből, úgy gondolják, ez is valami olyasmi, amin gyorsan TÚL KELL esni, hogy be lehessen róla számolni a többieknek. Pont ezzel bizonyítják, mennyire gyerekek még, hogy azt gondolják, ez a felnőttség kitétele, és, ha ezen túljutnak, már bizony ők megértek. Nah és igen, kedvencem az, ha egy lánynak 12 évesen már melltartót kell hordani, az már érett. Sajna a "szigorú nevelés" egy dolog, de az szinte egy perc alatt füstté tud válni egy olyan kortárs közegben, ahol ez a fajta felnőttség a menő. Mire rájönnek, hogy bizony elrontottak pár dolgot, többnyire már késő. És ez a helyzet már visszahozhatatlan.
2009. aug. 19. 10:12
 12/33 anonim ***** válasza:
97%

Igen szerintem is ez a baj, nekem nem kell az én korosztályomból srác. Annyira undorítoó amikor egy férfi gsőgatyában jár és vasalja a haját, meg ilyenek. És az korosztályom sajan ilyen. Alig akad egy-két jófej srác. Pedig én is szeretnék már barátot.

Idősebekkel meg nem tudom,h hol tudnék ismerkedni.

Szóba áll egyátalán egy 20-21 éves fiú egy 17 éves lánnyal?

Igaz szinte mindenki 19-20-nak néz. De attól én még csak 17 vagyok.

Na mindgy. Remélem azért egyszer nekem is lesz valakim...

2009. aug. 19. 10:13
 13/33 A kérdező kommentje:
Pontosan így van!Attól még hogy valaki fizikailag érett, az nem azt jelenti, hogy szellemileg is az!
2009. aug. 19. 10:13
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
10:02-es voltam
2009. aug. 19. 10:14
 15/33 anonim ***** válasza:
98%

Változik a világ,változnak az emberek!

Az első válaszolóval értek egyet.Nagyon tájékozatlanok a fiatalok a szex terén.Azt hiszik,hogy aki szexel,az már felnőtt, az "öregek" meg ne szóljanak bele,mert ez az ő életük.Tájékozatlanságukat tükrözi az a rengetek gyerekes kérdés,amit a szex kategóriában rendszeresen kérdezgetnek. Hihetetlen,hogy mennyi mindent nem tudnak még. Aztán ha olvassátok gyerekneveléssel kapcsolatos kérdéseket is, le lehet szűrni,hogy az anyuka igencsak fiatalon vállalta azt a babát.

Az iskolai felvilágosítást nem tudom hányadikban kezdik, de a 12-14 éves még ÁLTALÁNOS ISKOLÁS!!!!!

A fiatalon elkezdett szexuális élet melegágya a fertőzéseknek.Szépen kúszik fel a HIV fertőzöttek statisztikai száma is.Sok a partner,brahiból is lefekszenek, a szülők néha még azt sem tudják,hogy a gyerekük már régen túlvan mindenen.A szülő csak akkor kell,amikor már megtörtént a baj. Akkor anya segíts, egyébként meg:kuss!

Le lehet pontozni, ez a véleményem.

2009. aug. 19. 10:16
 16/33 anonim ***** válasza:
97%

10:11, igazad van, érdemes átgondolni, ki is a koránérő.

Amúgy tuti köze van ehhez a netnek. Mondom egy példát: Anno, 3-4 éve meghívott valaki az akkor induló hotdog.hu közösségi oldalra.

Ritkán még felnézek, bár nem használom. Nemrég láttam (mert a főoldalon néha kint van egy-egy tag), hogy a 12-13évesek melltartóban és bugyiban fotózkodnak. Miért? Mert lehet az albumhoz kommenteket írni és így várják azt, hogy dicsérjék őket, meg akarnak felelni a tévében is látott meztelen-és-szép-nő elvárásnak. A meztelen képeiket meg nem rakják ki MÉG netre, de olyat is csinálnak (oszttársamtól tudom, mert ismer ilyen csajt és mutatta a képeket). Szóval megfelelni vágyás hajtja őket, de hogy ezen hogy lehetne változtatni... talán 18éves korukig minden gépre kéne tenni vmi olyan programot, ami akadályoz néhány dolgot. Van is ilyen program, de mindenhova be kéne vezetni.

[link]

2009. aug. 19. 10:18
 17/33 anonim ***** válasza:
47%

10:13, tuti szóba áll veled olyan idős pasi is:) Sőt, idősebb is.

Hol tudsz ismerkedni? Pl az idősebb pasik sportolnak (a fiatalabbak általánosságban csak a külsejükkel törődnek).

Szóval konditeremben tuti lehet (ne az izomagyúakra gondolj most, szinte minden jó pasi igyekszik kordában tartani a testét:))Kondiban meg tudsz futni, bicózni.

Vagy szórakozóhelyen is lehet, sok lehetőség van.

Amúgy a kérdésre visszatérve :D

Szerintem (magamból kiindulva) tájékozottak a fiatalok szex terén, csak néha elfelejtenek védekezni, mert "velük úgy sem történhet meg" . Annyi órán van már olyan, h felvilágosító óra (nekem szinte minden évben volt). Szóval nem a tájékozatlanság a gond.

2009. aug. 19. 10:28
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

A felvilágosítással is az a baj, hogy elmondják nekik 45 percbe sűrítve a biológiát, oszt kalap-kabát. A gyerek meg vagy odafigyel, vagy végigröhögi a pad alatt az egészet. Szexuális felvilágosításról szó sincs, mert a SZEXRŐL nem esik egyetlen szó sem. Maximum a petesejt és hímivarsejt találkozásáról, meg ennek megakadályozásának fontosságáról.

Pedig vannak nagyo jó könyvek, amik nyíltan és őszintén beszélnek a szexről, annak személyiséget és tárdadalmat is érintő aspektusairól. De nagyon nehéz elhatolni velük a tinédzserekig, és megnyerni a bizalmkukat, hogy éép olyan őszintén beszéljenek veled a bizalmas dolgaikról, mint a magakorabeliekkel. Sok esetben maga a tanár is zavarban van, amikor ezekről a kérdésekről nyíltan beszélni kell, a szülő meg még inkább. Sok családban tabu a szex-téma, maximum annyit mondanak róla, hogy ne csináld. Hogy miért ne, és mikor igen, és hogyan, azt a gyerek maximum akkorra tanulja meg, amikor már neki is tini gyereke lesz... :-(

32/L középiskolai tanár

2009. aug. 19. 10:42
 19/33 anonim ***** válasza:
8%
Nem értem mi bajotok van azzal ha vki korán túlesik rajta,nekem is most nyáron volt az első de semmi elváltozást nem vettem észre :? 13/f
2009. aug. 19. 10:46
 20/33 anonim ***** válasza:
97%

Na, éppen ez a baj, hogy még fel se tudod fogni, mi történt veled. Ebből is látszik, hogy őrülten gyerek vagy még. Babáznod kellene még, nem kefélni.

És bűncselekményt követett el az, aki veled lefeküdt.

2009. aug. 19. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!