Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelyemben van valami...

A hüvelyemben van valami kemény kinövésféle.26/L Ki fogják vágni műtéttel ugye?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam nőgyógyásznál. De most muszáj lesz ezt megnézetnem. Nem fáj, de gyulladást okoz, elég nagy, szerintem valami vadhús lesz. Még szűz vagyok, de szerintem ki fog kelleni operálni. Már kb. több mint féléve ott lehet, tampon felhelyezésnél vettem észre. Volt valakinek hasonló, ?

2012. dec. 2. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A 06:29-es vagyok. Ne haragudj, de ez nagyon meglepő, hogy egy 26 éves nő nem él szexuális életet, hacsak nem apáca. De ha tényleg szűz vagy, akkor minden tiszteletem és megbecsülésem a Tiéd, hiszen nem feküdtél le az első szembe jövő pasival, hanem az igazira vársz, és ez maximálisan tiszteletre méltó!!! :) Sajnos egyre több fele ennyi idős lány már nem szűz!
2012. dec. 3. 10:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Tényleg az vagyok, és az igazira várok. :D

Pont ezért nem voltam még nőgyógyásznál.

2012. dec. 3. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál azóta dokinál? Ha igen, mit mondott?

Én 24 vagyok, szintén szűz és én is hasonló vmit érzek a hüvelyemben, igaz én már tinikorom óta. Én polipra gondolok.

2015. aug. 10. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!