Mensmentis, Dr. Rencz Rita vélemények?
Már megbocsáss te kölyök, de egy 40 éves nem úgy él ahogy te gondolod, és nem is úgy néz ki!
A 40 évesek nem aggastyánok, fogtad?! Amúgy meg elég durung véleményed van a tőled idősebbekről, te pisis!
Hasonló problémáim vannak, csak nekem a hajam is kihullott.....24 éves vagyok, nekem is 16 éves koromban kezdődött, azóta se történt sok változás, pedig orvosról orvosra járok.
Az előttem válaszolónak pedig: te mekkora lelki nyomorult lehetsz, ne haragudj? Ide jön valaki segítséget kérni, leírja a problémáit, és te ennyit fogsz fel belőle? 16 éves kislányról beszélünk te szellemileg alulmaradt. Valószínűleg pont egy ilyen élettelen 40 éves vagy, amiről ő beszél, aki abban éli ki magát hogy kislányokat próbál megalázni és beszólogatni nekik. Nagyon szánalmas vagy, és az életed is az lehet. Ostoba......
Te meg kérdező, ne foglalkozz ezzel az agyhalottal, valószínűleg nem volt anyukája :) Nem tehet róla hogy idáig jutott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!