Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rákszűrésem P2 lett, hpv...

Rákszűrésem P2 lett, hpv gyanúval, de hogy lehet ez, amikor csak egy fiúval voltam, és ő is csak velem?

Figyelt kérdés

Most akkor ez tényleg azt jelenti, h ez hpv? Csak nemi úton terjedhet? Gyanakodjak h akkor párom hazudott azzal kapcsolatban, hogy csak velem volt? Uszodából, wc ülőkéről összeszedhető? Mire számítsak most akkor, rosszabbodni fog?

Egyébként ez mennyire veszélyes eredmény? Olvasgattam, de nem sok értelmeset találtam, segítsetek!

L19

2012. dec. 1. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha HPV gyanú van az még nem biztos. P2: nemi életet élő nőknél ilyen, ez nem kóros.

Tipizálás kell hozzá, ha ennek megvan az eredménye az a döntő. Várd meg az eredményét.

2012. dec. 1. 20:29
 2/3 fcsenike ***** válasza:
A P2 az teljesen normális, ha van szexuális életed. Viszont, ha bebizonyosodik, hogy HPV-d van és megtudod milyen fajta, akkor szerintem ott valaki félrement.. bocs, hogy ezt írom. De reméljük nincs ilyened!!! Az előző hozzászólónak igaza van, várj az eredményre. Drukkolok, hogy ne legyen, hiszen még nem is biztos!
2012. dec. 4. 12:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteséget.Hát mivel én nem léptem félre, egy választás maradt. Na mind1, majd nemsokára minden kiderül, aztán majd alakul.
2012. dec. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!