Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehet az, hogy napra,...

Miért lehet az, hogy napra, sőt órára pontosan megjön minden hónapban a menstruációm, mivel gyógyszert szedek, de most már 3 napja késik, bár a jelei megvoltak, de még mindig semmi?

Figyelt kérdés

2012. dec. 1. 14:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj tesztet...
2012. dec. 1. 14:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát nem valószínű,hogy terhes vagyok,mivel fél éve nincs senkim...
2012. dec. 1. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor megvárod a gyógyszermentes szünetet és ha akkor se jön meg, akkor nőgyógyász...
2012. dec. 1. 15:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát ezek számomra nem voltak hasznos válaszok...
2012. dec. 1. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Most őszintén, mit vársz?

Ha szexeltél, akkor csinálj tesztet.

Ha nem szexeltél (akkor amúgy minek szeded??), akkor meg miért aggódsz?...

Ha szedtél mellette vmi gyógyszert, az eltolhatja. De az is lehet, hogy túl régóta szeded és elvékonyította a nyálkahártyád.

Ha aggódsz, akkor menjél orvoshoz, mi nem látunk beléd...

2012. dec. 1. 16:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem szexeltem,mert nincs kivel.Azért szedem,mert remélhetőleg lesz kivel és akkor nem kell görcsölnöm egy hónapig,míg nem hat a gyógyszer. Azért itt tettem fel a kérdést,mert gondoltam,volt más is így.És azért görcsölök most,mert volt már nőgyógyászati gondom,és nem csak a terhesség állhat annak a hátterében,ha késik.Orvoshoz fogok menni,de most hétvége van...
2012. dec. 1. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!