Nekem meg nem jott meg a menstruaciom es 12 eves vagyok. Mik a menstruacio elso jelei?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 19:09
1/11 anonim válasza:
15 éves korig nincs baj.
Fehér folyás.
Szőr a hónaljon és a sz.dombon.
Szélesedik a csípő.
Mellnövekedés.
2/11 anonim válasza:
hát ez mindenkinek változó, de általában egy kicsit ingerlékenyebb vagy a kelleténél, görcsöl a hasad, (nekem a derekam szokott fájni)....am észleltél magadon valami szokatlan tünetet?? írj és segítek
3/11 anonim válasza:
Nem írom le újra, az előzőek leírták.
Amőgy nekem 13 évesen jött meg: Augusztusban.
13/L
4/11 A kérdező kommentje:
En vagyok aki a kerdest tette fel es feher folyasom van majdnem tobb mint egy eve!
2010. aug. 28. 19:20
5/11 anonim válasza:
Akkor hamarosan megjön:) De ne éld bele magad ez lehet több hónap , vagy akár egy év is:D 13/L
6/11 anonim válasza:
Ha már nő a melled és szőrösödik a puncid és a hónaljad, és legalább 2 éve van fehérfolyásod, akkor bármikor menstruálhatsz.
7/11 A kérdező kommentje:
Nemsokara ket eve lessz es mar a folyasomnak buze is van de atlatszo feheres mi ez?Es meg neha a puncim is viszket!
2010. aug. 29. 07:38
8/11 anonim válasza:
Ha kellemetlen illata van a folyásodnak és viszket a puncid, akkor mindenképp menj orvoshoz!
9/11 anonim válasza:
Az első jelek,hogy fáj a hasad !Nekem mielőtt megjött fehérfolyásom is volt!12 vagyok augusztusba jött meg!
10/11 anonim válasza:
En 14 vok, a tegnap jott meg, volt legalabb 2 evig feher folyasom, par napja barnas is, nincs honalj szorzetem, a puncim se szoros es 14 vok, es mar menstrualok...ugyhogy ez mindenkinel valtozo:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!