A barátnőmnek a nemi szervébe fehér darabkák vannak. Mitöl lehet?
Figyelt kérdés
Azt mondja h este és reggel nem olyan neki.Csak akkor ha találkozunk és érzi h jon.és a fehérnemüjen foltok vannak.mitol lehetnek a foltok és a fehér bigyok????2009. aug. 18. 10:27
1/11 anonim válasza:
vagy "turos", vagz pedig ilyen kis mirigybigyulak. nem lennel egy kicsit egyertelmubb?
2/11 anonim válasza:
Fú, a punci manó mégis létezik! :o
Fehér folyásnak hívják, szerintem ez lesz az. Érdemes lenne elmennie nőgyogyihoz, mert lehet candidás. Ha igen akkor téged is kezelni kell. Szokott viszketni is neki? De ha bővebben és érhetőbben kifejtetted volna, talán okosabbak lennénk...
20/L
3/11 anonim válasza:
Folyása van,vagy/és valami fertőzése is lehet.Lehet pl.gombás fertőzés,amit a lányok nagyon könnyen elkapnak,akár úgy,hogy idegen wc-n pisilnek.Ha nem használtok gumit,akkor te is elkaphatod,bár a fiúknál általában nem jelentkeznek ilyenkor tünetek.El kell menni nőgyógyászhoz,a nőgyógyász sok ilyet látott már!
4/11 anonim válasza:
Egyébként semmibe nem kerülne ha barátnőd ezt az anyukájával beszélné meg. Különben tuti hogy gomba lesz.
5/11 A kérdező kommentje:
hat anyit tudok rola h csak akkor jon elo neki mikor vellem van.es olyan edeskes es a szaga az nagyon rosz.hat mast nem tudok rola.
2009. aug. 18. 11:04
6/11 anonim válasza:
"hat anyit tudok rola..."
A figyelmes gépelésről meg semennyit! De lehet, hogy a helyesírásról se sokat.
Vagy egyszerűen csak szórakozol a fórumolvasókkal???
7/11 anonim válasza:
Ne cseszegessetek már mindenkit a helyes irás miatt, valószinűleg angol billentyűzetet szokott meg..
8/11 A kérdező kommentje:
igen angolt szoktam meg es neha ferre otom a betuket.ha istenem ember vagyok hibazhatok
2009. aug. 18. 12:02
10/11 anonim válasza:
Jaj f_szt kell már itt kötözködnöd neked XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!