Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez igaz? Akkor fájhat is :$?

Ez igaz? Akkor fájhat is :$?

Figyelt kérdés
Pénteken mennék az aquaworldbe de az a baj hogy mostanába jönne meg a havim és tamponra gondoltam hogy teszek fel. Még sohasem próbáltam és szeretném még kipróbálni péntek előtt mert mondták hogy jobb ha előtte próbáltam már mer elsőnek kicsit kényelmetlen lehet. Még nem jött meg a mestruációm, bár bármikor megjöhet mostanába. Szóval azt hallotam hogy ha nincs éppen meg akkor szűkebb a lyuk és 'száarazabb' és nehezebben megy fel a tampon. 13/L szűz, még nem használtam tapmont.
2012. nov. 28. 19:50
 1/6 anonim válasza:
27%
Szia!Strandon annyira nem is jó ám a tampon.Mert felszívja a vizet, és érzed!!
2012. nov. 28. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

na, az első vagy férfi, vagy 11 éves.

nyugodtan használj tampont, de valóban érdemes már akkor feltenni, amikor megindul a vérzés. ne görcsölj, legyél laza, és menni fog, a legkisebbet válaszd.

strandra tök jó, de 2-3 óránként cseréld, ez a vérzés mennyiségétől függ, de egyébként is erősen ajánlott 4 óránkét.

szív fel vizet, de nem fogod érezni!!!!

2012. nov. 28. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves elso. A betet az, ami felszivja a vizet. A tampon keptelen ra, ha megfeleloen van fehelyezve.
2012. nov. 28. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Így nem érdemes feltenni, mert még csak-csak felmegy valahogy , de kihúzni szárazon már nem biztos , hogy sikerül.

A vérzős napon érdemes elkezdeni a tampon használatát és a titka az, hogy kellően mélyre fel kell tolni a hüvelybe, mert különben kellemetlen feszítő érzést érez az ember lánya.Fürdőzés előtt szárazon azért se próbáld ki, mert könnyen sérül a hüvely nyálkahártyája és könnyebben összeszedsz "emlékbe" egy jó kis fertőzést, amiből elég nehéz néha kigyógyulni.

2012. nov. 28. 19:58
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi! akkor majd ha pénteken megjön akkor rakom be! addig akk ki se próbálom :$ :)
2012. nov. 28. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

minek írtál pirulós jelet? szerinted cuki vagy aranyos a kérdésed? NEM ÉRTEM. ha nem tudod,milyen szmájli az,ne használd xd

muszáj volt ezt leírnom mert idegesített

2012. nov. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!