Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Debrecenben a Klinikán női...

Debrecenben a Klinikán női nőgyógyász aki ráadásul ingyenes? (tb)

Figyelt kérdés
Én pár napja érdeklődtem de a betegfelvevőbe azt mondták hogy az ambulanciás rendelésen csak férfi orvosok vannak, de a nővédelmi tanácsadónál van női orvos. Tud valaki valamit róla?
2012. nov. 27. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én kb 2 éve voltam utoljára ott, akkor volt női orvos.
2012. nov. 27. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
most már elvileg nincs :S
2012. nov. 27. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom milyen problémával fogsz oda menni, én február óta kb havonta-kéthavonta járok, de még mindig nem tudták megoldani. Gratulálok amúgy nekik. Ez már amúgy kb 40 ezer Ft-omba került. Ja és volt nem egy orvos, aki tök bunkó volt. Ennyit a szaktudásukról, komolyan, nem tudom hogy végezték el az egyetemet. Bár biztos van 1-2 jó, csak én még nem fogtam ki. De majd következőleg, hátha. Amúgy a Klinikán nekem sem volt mostanában nő, csak régebben, 1,5 éve kb
2012. nov. 27. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Van, de egy idióta. Menj inkább az Otiba, ott valóban foglalkoznak is a beteggel, és nem küldik el, mert sokan vannak még kint a várakozóban...

Tudom, mindenkinek van valami heppje, de szerintem egy férfi orvos sokkal kedvesebb, megértőbb, és jobb.

2012. nov. 28. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
A klinikán sem az a céljuk hogy minél gyorsabban haladjon a rendelés..különben nem kellene sokat várni ugye...egyébként én a klinikán férfi orvoshoz járok aki nagyon rendes és segítőkész, de ne parázz a férfi dokitól !:)
2012. nov. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!