Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szűz lányoknak miért csinálnak...

Szűz lányoknak miért csinálnak rákszűrést?

Figyelt kérdés

Itt mindenhol azt olvastam,hogy nekik nem csinálnak.Én kétszer voltam nődokinál,mind a kétszer csináltak,most másodszorra ráadásul rohadtul fájt,még most is fáj.

Szóval akkor mostanában mégis csinálnak?És ez miért indokolt?

2012. nov. 27. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocs, szűzeknek.
2012. nov. 27. 23:48
 12/15 A kérdező kommentje:

Értem,de azt nem,hogy miért ilyen flegmatikus stílusban írtatok a legtöbben.Nevetséges.Hülye leszek legközelebb is itt kérdezni...inkább akkor hoxa.

Amúgy már 20 vagyok,bár az első szűrésnél még 19 voltam,ha jól emlékszem.Én sem értem,miért írják ezt mindenhol,de így van.A leugatásotok után megnéztem megint,és legtöbb helyen tényleg ez van.Tulajdonképpen mindegy,csak hát kvára fájt...de sebaj,túlélem.

Köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 28. 00:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha fájt, akkor az orvos nagyon rosszul csinált valamit!
2012. nov. 28. 06:52
 14/15 anonim ***** válasza:

1. Méhnyakrákot nem csak HPV okozhat, bár ez a legtöbb esetben a kiváltó ok.

2. HPV-t nem csak nemi úton lehet elkapni (pl. csókolózással, bőrkontaktussal is terjedhet)

2012. nov. 28. 08:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen,nyilván most rossz orvost kaptam.Mikor több barátnőmtől hallottam,hogy fáj nagyon,nem értettem,mert nekem csak kicsit fájt anno.Most viszont baromira...Szóltam is neki hogy nagyon fáj.

Na tényleg köszi a válaszokat.

2012. nov. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!