Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor megjön mindig olyan...

Amikor megjön mindig olyan büdös. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mikor megjön ott lent nagyon büdös. Nincs lehetőségem lefürödni, és zuhanyzáskor "speciális" intim lemosót használok. Hiába a "szagtalanító" betét mindig büdös, és nagyon zavar. Mit csináljak?
2012. nov. 26. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Menj orvoshoz, és ne használj semmi illatosított intim cuccot!!!
2012. nov. 26. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
tampont használj vagy gyakori betétcserét, nedves törlőkendőt minden vécézéskor
2012. nov. 26. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Tampont ne használj!
2012. nov. 26. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos ez a hormonok miatt van. Kérdezd meg a nőgyógyászod, hogy ezt vissza lehet-e szorítani. Egyébként amikor én elkezdtem mensizni, akkor nekem is kellemetlen szagom volt úgy egy fél évig, de aztán megszűnt. Hiába mindenféle kence, gyakori fürdés, én akkor is éreztem. Lehet, hogy te is még csak nemrég kezdtél rendesen mensizni? De felnőtteknél is gyakran érezni, hogy valaki menstruál. A hormonok ilyenkor erősen dolgoznak.
2012. nov. 26. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Cserélj gyakrabban betétet. (A tampon nem lehet büdös.)

A levegővel érintkező vér bomlik, annak van olyan szaga.

A szagtalanító betét és az intim lemosó növeli a fertőzések elkapásának az esélyét, ha nem akarsz nődokihoz rohangálni, ne használd őket. Nem kell bedőlni a reklámnak. A Kinder csokit is úgy reklámozzák, hogy legjobb a gyerekeknek, mert tej van benne, de egy nagy sz*rt, hízlal, rontja a fogakat, növeli a cukorbetegség kialakulásának esélyét stb.

2012. nov. 26. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy a hormonok miatt. Honnan vetted ezt a marhaságot?
2012. nov. 26. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Ja és a törlőkendő is kerülendő.
2012. nov. 26. 14:42
 8/8 KiazaBrumi válasza:
31%
Kenegesd be vele a hónaljadat, meg a füleid tövét. A szag így is megmarad, viszont nehezebben jönnek rá a környezetedben hogy honnan ered.
2012. nov. 26. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!