Mit csináljak ha ismerősömnek büdös a lehelete, és már alig bírom ki amikor beszél?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 15:41
1/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon kellemtelne dolog.Nem tudja az ember hogy szóljon.Van mndjuk amikor nem kell mert az illető fülébe jut.Nekem volt egy osztálytásam,aki nagyon tiszta meg elég pénzesek is,nem tudtuk mire vélni általánosba,szerintem vagy a fülébe jutott vagy a szülei hálisten mondták neki mert elment dokihoz és kideült hogy nem zárodik rendesen a gyomra.Kapott valamit rá.Amúgy sajnos a legt9bb esetben az illető nem érzi magán.Elég egy rossz fog vagy valami betegség.Nem kell feltétlen tök igénytelennek lennie.Most é is kiváncsi leszek hogy mit irnak a többiek.Amúgy a honaljszaggal is ez van hogy az akinek van sokszor nem si érzi és van h a dezodor amit épp hazsnál nem válik be(sőőt van ismim aki szed valami gyogszert,jobban izzad és már nem hazsnál neki a régi deo.)Nemrég vette észre,de gyorsan váltott is.Nem tom mi enne az kos megoldás.Én mindig megmondom a véleményem,de nem hinném h egy kesves ismerösömnek azt tudnám mondani h te neked büdös a szád.Kelemetlen nagyon.
2/10 anonim válasza:
Kínáld meg rágóval. Ha nem akar venni, mondd, hogy mindenképp ki kell próbálnia, nagyon finom.
3/10 anonim válasza:
Vegyél fel gázmaszkot. Vagy egyél meg naponta fél kiló vöröshagymát, utána garantáltan nem fogod érezni mások szájszagát.
4/10 A kérdező kommentje:
amúgy adtam neki rágót, de úgyis érződik. amúgy nekem is büdös lenne a leheletem, gondolom mert nem jól záródik a gyomorszájam vagymi, mert már nincs lyukas fogam. de én egész nap rágózok a suliban. bár egyszer vettem egy kék színű orbit rágót, arra azt mondta ismerősöm hogy olyan mintha mindig fogat mosnék, fogkrém szagú és hogy ne vegyek többé olyat...
2010. nov. 24. 16:27
5/10 anonim válasza:
Hát tudod, akkor már inkább maradjon a fogkrém szag...
6/10 A kérdező kommentje:
én is ezt mondtam magamban:)
2010. nov. 24. 17:21
7/10 A kérdező kommentje:
amúgy már sehol nem árulnak olyan winterfresh laprágót? ami elolvad
2010. nov. 24. 17:22
8/10 anonim válasza:
Hát szerintem olyan már nincs. =/
De a winterfresh jó. ^^
9/10 mrtomi válasza:
Jobban válogasd meg a barátaidat.
10/10 anonim válasza:
osztán mivan akkor ha büdös? én is büdös vagyok néha még a seggemet se törlöm ki mégse mondja senki hogy szar szagom van multkor ugyanabba a féknyomos gatyába voltam egy hétig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!