Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Futószemölcsöt kaptam el...

Futószemölcsöt kaptam el intim területen. Mit tehetnék ellene? A multkor is elég gyorsan ODA nőtt egy, de leszedettem. Akkor azt mondta a bőrgyógyász lehet hogy ujra előjön. Nos azota már kettő is van.

Figyelt kérdés
Mindkettő olyan helyre nőtt amitől abszolút nem merek szexuális életet élni! Sőt a fenekemen /pont a nyíláson/van. Ezért elég ciki lenne számomra bőrgyógyászhoz menni ezzel, mert teljesen szétkéne húznom neki! Kihez forduljak? Mit csináljak?
2009. aug. 17. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Márpedig le kell szedetni.

Ismerősömnek volt, sok leszedés, lefagyasztás, leégetés után elment egy lézeres műtétre, ahol lézerrel szedik ki, azóta nem jön elő neki.

2009. aug. 17. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz vele, mert szerintem ez erősen HPV-gyanús. Nekem is volta/vannak ilyenek, és bizony HPV. Bár szerencsére az enyhébb fajtából. Kapsz majd rá ecsetelőt, meg lehet, hogy gyógyszeres kezelést is. Nem tréfa ez, eléggé fertőző.
2009. aug. 17. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, azt kihagytam, hogy nőgyógyászhoz menj, vagy HPV központba.
2009. aug. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!