Lehet hogy belezúgtam a nőgyógyászomba, vagy csak szimpla hála érzet?
az első szülésem rémálom volt minden értelemben a kutya nem törődött velem minden értelemben !!
viszont most egy fiatal dokinál szültem 2 napig kinlódtam ő ott volt velem végig,az osztályon is rám nézett stb, a varrat szedésre is csak miattam jött be.
én annyira elvoltam ájulva ettől az odafigyeléstől és hogy emberszámba vett hogy hihetetlen,pedig csak ő ügyelt akkor.
velem egyidős a doki(27)
akkor nem izgatott a dolog.hazajöttünk és azóta csak ő jár az agyamban, lehet hogy plátói érzés,vagy csak annyira hálás vagyok a törődésért, az odafigyelésért,hiszen az első szülésemen ahogy említettem bárki felől felfordulhattam volna..
szóval lehet hogy összekeverem a dolgokat?
meghülyültem a hormonoktól?? nagyon megijedtem most az érzéseimtől, hogy verjem ki a fejemből?????
befogok dilizni..
Nem zúgtál bele, csak hihetetlen mértékű hálát érzel, én is jártam már így, ráadásul 2x is női orvossal szemben.
Majd elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!