Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy belezúgtam a...

Lehet hogy belezúgtam a nőgyógyászomba, vagy csak szimpla hála érzet?

Figyelt kérdés

az első szülésem rémálom volt minden értelemben a kutya nem törődött velem minden értelemben !!

viszont most egy fiatal dokinál szültem 2 napig kinlódtam ő ott volt velem végig,az osztályon is rám nézett stb, a varrat szedésre is csak miattam jött be.

én annyira elvoltam ájulva ettől az odafigyeléstől és hogy emberszámba vett hogy hihetetlen,pedig csak ő ügyelt akkor.

velem egyidős a doki(27)

akkor nem izgatott a dolog.hazajöttünk és azóta csak ő jár az agyamban, lehet hogy plátói érzés,vagy csak annyira hálás vagyok a törődésért, az odafigyelésért,hiszen az első szülésemen ahogy említettem bárki felől felfordulhattam volna..

szóval lehet hogy összekeverem a dolgokat?

meghülyültem a hormonoktól?? nagyon megijedtem most az érzéseimtől, hogy verjem ki a fejemből?????

befogok dilizni..

2012. nov. 24. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, egy kicsit összezavarodtál, nehezen tudod szétválasztani az érzéseidet, majd elmúlik, nyugi. :-)
2012. nov. 24. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem zúgtál bele, csak hihetetlen mértékű hálát érzel, én is jártam már így, ráadásul 2x is női orvossal szemben.

Majd elmúlik!

2012. nov. 24. 23:00
 3/4 A kérdező kommentje:
remélem hogy igen, különben le kell mondanom a 6 hetes kontrollt ..ráadásul azért fura, mert még csak nem is az esetem ,nem jóképű cseppet sem csak a hozzáállása miatt érzem így lehet.
2012. nov. 25. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A kiszolgáltatott helyzetben levő ember könnyen kezd ragaszkodni ahhoz, aki a hatalmi helyzetben van. Menj el nyugodtan a kontrollra, el fog múlni. Üdv: #1
2012. nov. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!