Ez a második hónap, hogy nem jött meg. Mit tehetnék?
Van egy problémám...lehet pár oka. Már második hónapja, hogy nem jött meg a menzeszem. 1) Unokaöcsém bunyózás közben véletlenségből elég erőset rúgott oda... 2) 1-2 hónapja rendszertelenül étkezem, vagy alig vagy semmit egy nap. 3)A barátommal pettingeltünk és megujjazott (erről már olvastam, h kicsi az esély) ...Mi lehet a baj ?
Segítsetek pls ! Előre is köszönöm :)
mióta van meg? mennyi idős vagy?
ezek elengedhetetlenek a válaszadáshoz
de pontosan senki nem fogja neked ezt megmondani, csak a doki. Úgyhogy fogd meg magad, és menj el hozzá.
16 vagyok, másfél éve van meg körülbelül.
elmennék nőgyógyászhoz csak parázok :)
egyébként a 3 közül melyik feltételezésnek lehet ehez a legnagyobb köze ?
köszönöm a válszokat
Jajj.....miért jön mindenki azzal:"nőgyógyászhoz nem megyek mert parázok"
Ha nekem ilyen bajom lenne én már húznám a csíkót a dokihoz!!
Ha a pasidnak széttudod tárni a lábadat akkor egy nőgyógyásznak akinek ez a szakmája miért nem?
Vannak nők is!
Akkor tudod mit?
Remélem valami komoly bajod van,hülye kis p*icsa.
úgyis eljön az idő mikor dokihoz kelle menned,óhhhh...bocsi nem,téged ujjaznak.R*ibanc
ebböl ket okot ki lehet zarni, ezek nem befolyasoljak a ciklusodat... a rendszertelen eves miatt nem jön meg.
Mit tehetsz? Hazi praktikara gondolsz? Ha lenne, akkor nök ezrei nem lennenek termeketlenek. Nögyogyasz dolga, hogy megallapitsa, mi a problema (nekem az etkezes miatt nem jött meg). Ha a baratod mar megujjazott, akkor ez sem fajdalmasabb, raadasul, ha pesti vagy, akkor tudok neked nagyon jo orvost ajanlani, aki külön tini ambulancian is rendel, es nagyon rendes, preciz.
Az ilyen problémák általában maguktól nem múlnak el, ha a parázással halogatod, akkor majd lesz belőle nagyobb. Mint mikor nem mégy el fogorvoshoz, várod a csodát, aztán egy éjszaka arra kelsz, hogy az arcod olyan mintha egy fél diót vettél volna a szádba és rohadtul nem múlik el az a szörnyű fájdalom fél levél gyógyszertől sem.
Beléd látunk? Nem. Sorolsz itt okokat, még is MI honnan döntsük el mitől van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!