Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik a mensim (? ) help

Késik a mensim (? ) help

Figyelt kérdés
15/L - már vannak menstruációs tüneteim hasfájás hüvelyem szűkebb,fehér folyás,fejfájás,rosszullét és 1 napja késik- van pasim de még csak ujjazott-viszont lehet h került előváladék a kezére..bár ezt csak én hiszem.... SZERINTETK MEGFOG JÖNNI ?
2012. nov. 18. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
meg fog jönni. van hogy késik pár napot. Figyeljetek az előváladékra.
2012. nov. 18. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"lehet h került előváladék a kezére"

Terhes vagy.

2012. nov. 18. 20:27
 3/6 harmati imre válasza:
67%

tutira nem leszel terhes a spermiumok a levegőn pillanatok alatt meghalnak láttam mikroszkóp alatt mert én baŕmikor megtehetem

És attól sem lesz semmi ha a szádba kerül csókolóztok aztán ad egy puszit a izé na oda vagy kettőt

És attól sem ha ráülsz egy ilyen foltra véletlenül

Csak akkor ha frankón beledurran oda, oda be

De az sem biztos.

Remélem megnyugodtál.

2012. nov. 18. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:

"a spermiumok a levegőn pillanatok alatt meghalnak"

De okos vagy!

Áruld már el kicsi kis kincsem, hogy akkor hogy elemzik a "mintát" a meddőségi központokban?

Tudod, otthonról hozott "anyagból" is ugyanúgy dolgoznak, holott nem légmentes edényben szállítja be az ember a cuccot és nem is pár perc telik el a "levétel" és a leadás között.

37 celsius fokon 15-18 óráig életképesek, 20 fokon 40-72 óráig.

Persze, ha egy beszáradt foltot vizsgálsz... igen, ha beszárad, akkor megdöglenek.

--------

Kérdező!

1 nap késés semmi. Várj türelemmel!

Nagyon szerencsétlennek kellene lenned ahhoz, hogy ennyitől teherbe ess, de legközelebb azért erre is ügyeljetek: na matassatok egymáson, csak tiszta kézzel.

2012. nov. 18. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz hogy pillanatokon belül meghalnak. Sperma vizsgálatnál is az a kikötés hogy egy órán belűl érj be vele. Szóval jóval tovább elél.
2012. nov. 18. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy napos késésért még ne ess kétségbe.
2012. nov. 19. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!