Szt. Imre kórházban ismertek nagyon jó, megbízható szülész-nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 19:00
1/5 anonim válasza:
Igen,dr.Kocsis Évát.
Két gyermeket szültem nála,maximálisan tudok ajánlani!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm de én férfi dokit keresnék.:-)
2012. nov. 17. 23:40
3/5 anonim válasza:
Óó,azt nem írtad:)
Akkor viszont dr.Bálint Balázs nevét tudom mondani.
Nálam sógornőm szült fél éve,meg volt vele elégedve,de ez nem személyes tapasztalat,úgyhogy bővebbet nem tudok
4/5 anonim válasza:
Már ne haragudj,kedves Utolsó,de Te normális vagy?
Mi az,hogy mindenáron női nőgyógyászt akarok ráeröltetni másokra?!
Volt egy kérdés-és adtam egy teljesen korrekt választ.A kérdésben nem szerepelt,hogy nőt vagy ffit keres e.
Ráerőltetni meg...Mindenki oda és ahhoz megy,ahova szeretne
Nem mellesleg nálam egy orvos nem attól jó,megbízható,mert idős vagy fiatal vagy nő vagy férfi
5/5 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! A 07:19-es vagyok. Nem Rád céloztam az előző kommentemmel, hiszen nem tudhatom ki ragaszkodik olyan görcsösen a női nőgyógyászokhoz, hogy az sem érdekli milyen orvos az illető. Mellesleg nekem is az a véleményem, hogy nem az orvos neme számít, hanem, hogy profi szakember legyen, kedves megértő. Ez lehet nő is, férfi is. Mindkét nemnél van jó orvos, és rossz orvos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!