Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok ajánlani Pécsett jó,...

Tudnátok ajánlani Pécsett jó, megbízható nő szülész-nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Dr. Tamás Péter, ha kell róla infó, privátban küldöm. Ha problémám van bármikor hívhatom, maximálisan segítőkész, nagyon odafigyel mindenre, kellemes modorú doki és nagyon profi. Magánrendelése van, szülést is vállal. Babát vársz vagy csak tervezitek?

39+5 hkm

2012. jún. 28. 08:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a válaszod, de elsősorban nőt szeretnék. Egyébként babát várok. Boldog babavárást.

20hkm

2012. jún. 28. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, csak két nevet tudok, de információm nincs róluk: Dr. Dicső Ildikó és Dr.Bálint Írisz, az utóbbi a klinikán ultrahangozott egyszer, nagyon kedves, de nem tudom hol rendelnek. Szerintem a klinikán tudnak neked ebben segíteni.Dr. Bédi Beatrix ha jól tudom szülést már nem vállal, nincs a klinikán, ő anno a megyeiben volt, magánrendelése van.

39+5 hkm

2012. jún. 28. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm megint a válaszod. Íriszről már én is sok jót hallottam. Egyik rokonom nála szülte a gyerekeit, bár ő még a megyeiben. Majd megkérdezem tőle, hogy mennyiért vállalt akkor szülést, illetve gondozást, mert ő maszekba járt hozzá, illetve majd ha megyek legközelebb a klinikára, akkor ott is utánaérdeklődök. Boldog babavárást és könnyű szülést.

2012. jún. 28. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!