Tudnátok ajánlani Pécsett jó, megbízható nő szülész-nőgyógyászt?
Dr. Tamás Péter, ha kell róla infó, privátban küldöm. Ha problémám van bármikor hívhatom, maximálisan segítőkész, nagyon odafigyel mindenre, kellemes modorú doki és nagyon profi. Magánrendelése van, szülést is vállal. Babát vársz vagy csak tervezitek?
39+5 hkm
Szia!
Köszönöm a válaszod, de elsősorban nőt szeretnék. Egyébként babát várok. Boldog babavárást.
20hkm
Első vagyok, csak két nevet tudok, de információm nincs róluk: Dr. Dicső Ildikó és Dr.Bálint Írisz, az utóbbi a klinikán ultrahangozott egyszer, nagyon kedves, de nem tudom hol rendelnek. Szerintem a klinikán tudnak neked ebben segíteni.Dr. Bédi Beatrix ha jól tudom szülést már nem vállal, nincs a klinikán, ő anno a megyeiben volt, magánrendelése van.
39+5 hkm
Szia!
Köszönöm megint a válaszod. Íriszről már én is sok jót hallottam. Egyik rokonom nála szülte a gyerekeit, bár ő még a megyeiben. Majd megkérdezem tőle, hogy mennyiért vállalt akkor szülést, illetve gondozást, mert ő maszekba járt hozzá, illetve majd ha megyek legközelebb a klinikára, akkor ott is utánaérdeklődök. Boldog babavárást és könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!