Mitől nyilall bele néha a fájdalom a puncimba? :S
Figyelt kérdés
Simán csak ülök, és érzem, ahogy egyre befelé megy ez a fájdalom.. Sikítani tudnék..
Női probléma, vagy idegi lehet?
2009. aug. 14. 18:06
1/14 anonim válasza:
Szia! Erre én is kíváncsi vagyok,mert néha nálam is előfordul. Nem tudom mi lehet az oka. :S
2/14 A kérdező kommentje:
Bár már volt, hogy a hátsómba is nyilalt ... De legalább nem vagyok egyedül :)
2009. aug. 14. 18:11
3/14 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, és azt hittem csak nekem van ilyen, de akkor nem. Engem is érdekelne, hogy mitől van, remélem természetes, mert nem szeretnék dokihoz járkálni.
4/14 anonim válasza:
nekem is a hátsómba párszor, de az rossz nagyon farkamba nem nyilalt soha
17/F
5/14 anonim válasza:
Ugyanez velem is előszokott fordulni. Mintha kést döfnének a puncimba, illetve a hátsómba, de szörnyű. Nem tudom mi lehet. Orvosnak soha nem mondtam, mert a pofámról leégne a bőr. De nem hiszem, hogy nőgyógyászati gond lenne, mert az utóbbi időben jártam eleget, és ilyen szempontból egészséges vagyok, de mégis szokott jelentkezni.
6/14 anonim válasza:
ez a menszi miatt van... nem kell aggódni semmi gond, nőknél a leggyakoribb,valakinek erősebben szúr egyaránt a punciba,egyáraánt a hátsóba. valaki meg megse érzi. egyénfüggő. nekem is nagyon beleszokott van mikor futok vagy nevetek és akkoris. nyugi =)
fiúknál nem igazán tudom miért
7/14 anonim válasza:
igen pontosan olyan mintha egy kést döfnének belénk.:) én ezt a páromnak elmagyaráztam, és ő felvilágosított miért van.Megnyugtatott^^
18:29es vagyok
8/14 A kérdező kommentje:
Menzi miatt?
1 hét múlva kéne megjönnie, de terhességre gyanakszom.. És mióta elvileg babát várok, azóta többször nyilall...
2009. aug. 14. 18:32
9/14 anonim válasza:
amikor legelőször megjön a lányoknak a menszi azután érezhető ez a fájdalom
10/14 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, csak kb 2 éve érzek ilyet, pedig 7 éve menstruálok :D
2009. aug. 14. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!