Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pattanás a fenekemen. Sűrgös...

Pattanás a fenekemen. Sűrgös lenne!?

Figyelt kérdés

Kb. 2 napja bepánikoltam. Hatalmas pattanások nőttek a fenekemen eddig ilyen még nem volt az arcom sem szokott nagyon pattanásos lenni. Nem értem..

Mit tegyek ?

Segítsetek!

15/L

2009. aug. 14. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

NE huzz nadrágot, ne ülj ennyit.

Ezek ilyen piros izéka meleg miatt...

2009. aug. 14. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Lehet az izzadás miatt, vagy ha sokat ülsz, esetleg mensi érkezését jelezheti több pattanás. Én szalicilsavas alkoholt használok rá, a gyógyszertárakban lehet kapni. Ne aggódj!
2009. aug. 14. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincsen. Pattanások bárhol előfordulhatnak... ne ijedj meg, de még a legeslegintimebb pontjaidon is! Ez most egy kissé kellemetlen helyen ütötte fel a fejét, de semmi kóros nincs benne. Kezeld pattanás elleni szerekkel, mintha az arcodon lenne. Ne piszkáld, ne próbáld kinyomni, mert ha begyullad, akkor még ülni is kellemetlen lesz. Arra figyelj, hogy ne viselj dörzsölős anyagú nadrágokat (pl. szűk farmer), mert ha kifakad, akkor a szennyeződés elterjed és további pattanásokat is okozhat.
2009. aug. 14. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szoros farmert,gatyát,bugyit,ne vegyél fel.Bepállik gyakorlatilag így nyáron a feneked.Elég nehezen múlnak a patik,inkább könnyű szellőset vegyél fel.
2009. aug. 14. 17:26
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat :)
2009. aug. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!