Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Legyszii valaszokat mert...

Legyszii valaszokat mert surgos. Tegnap 17 ora korul raktam be egy betetet. Most reggel muszaj lesz kicserelnem vagy kibirok vele 7 orat a suliban? Ez a menstruaciom masodik napja. koszi :-)

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 05:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Szia! :) A betétben elkezd bomlani a vér, még akkor is, ha csak kevés van, és így könnyen bejutnak a puncidba a baktériumok, onnan pedig a belső nemi szerveidre és nagyon komoly bajokat okozhatnak. Remélem nem lesz soha semmi bajod az életben! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. nov. 14. 08:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy kamu a kérdésed...13 évesen ennél sokkal többet kellene tudni a tested működéséről... nem lehetsz valami jó tanuló..
2012. nov. 14. 08:55
 13/24 anonim ***** válasza:

Jaj, biztos TE vagy az aki a múltkor nem fürdött napokig nehogy az anyja megtudja, hogy menstruál.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__35737..

Nálunk is volt suliban aki ilyen felfogású volt, azokon a napokon nem sokan ültek mellé, úgy szaglott. De próbáld ki nyugodtan tündérem, ha nem vagy képes elmenni WC-re és ott kicserélni a betétet.

2012. nov. 14. 09:11
 14/24 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem en kerdeztem, tegnap regisztraltam ide :) De vadaskodj csak alaptalanul.Most kicsereltem a betetet itt a suliban es gyenge szaga volt mivel illatositott + a ruhaim illata is elnyomta a szagot mert 2 bugyi volt rajtam, azon egy cicagatya es azon egy farmer szoval semmit nem lehetett erezni, egesz nap az iskolapadban ulok.Ha hazamegyek akkor este rakok be egy ujat..
2012. nov. 14. 14:07
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem lehetek jo tanulo? Csak 4-es erdemjegyeim vannak :) Vagy az rossz?:(( ...
2012. nov. 14. 14:09
 16/24 A kérdező kommentje:
Ja es most kossetek belem hogy az iskolaban telefonozok, de informatika teremben vagyunk es szabad jatszani, csak en nem gepnel ulok ezert a telefonomon internetezek.
2012. nov. 14. 14:10
 17/24 anonim ***** válasza:
AU:DAkkor is cserélni kell,ha egy csepp vér sincs benne.Bocs,de ezen a kérdésen sírtam a röhögéstől.:D
2012. nov. 14. 15:50
 18/24 A kérdező kommentje:
Az utolso 1-2 szavad miatt semmi baj, fogyatekos vagy?:) Utalom ezeket a b.zi szlengeket, sorry. :)
2012. nov. 14. 15:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi van?
2012. nov. 14. 16:44
 20/24 A kérdező kommentje:
Hanyagoljuk
2012. nov. 14. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!