Dalacint írtak fel a fogamra. De fogamzásgátlót is szedek. (Többi lent. ) Vélemények?
Elmesélem a Dalacinos élményemet és utána döntsd el szeded-e.
2010-ben műtöttek rosszindulatú daganattal. Tünetmentesen, jól vagyok, de a fogaim nagyon megviselte ez a betegség. Begyulladt egy fogam elég jól. Kaptam rá alacint, beszedtem, hatott, elmült a gyulladás, örültem.
DE!... egy hét múlva olyan hasmenésem lett, amit még sosem tapasztaltam előtte. A csúcsponton napi 24x voltam wc-n. Ez másfél hónapig tartott, közben a gyógyszertől (Dalacin) álhártyás vastagbélgyulladásom is lett. És itt az érdekesség, hogy jött az onkológiai kontroll és a szokásos: röntgen, ultrahang és vérvétel. Csakhogy megugrott a vérem tumormarker szintje és ez miatt kellett csináltatni CT-t. Kiújulás gyanús lett a vérképem, de a CT redben volt. Most kezd helyreállni a Dalacin után, amit szeptember első hetében szedtem...
ÉN SOHA TÖBBET NEM SZEDEK BE ILYEN ERŐS GYÓYGSZERT.
uhh...hát most kicsi megijesztettél :S De köszönöm a válaszod. Barátom is szedte a Dalacint, 3 hétig volt hasmenése. De olyan ismerősöm is van akinek semmi baja nem lett.
Igazából itt az érdekelne, hogy fogamzásgátlóval milyen "viszonyban" van az adott formában.
Álhártyás vastagbélgyulladás nem csak a Dalacintól lehet, hanem az AB-ok elég jelentős részének egy ritka mellékhatása...
Hiába szeded a Normaflore-t, attól még nem fog hatni a tabletta.
Védekezzél mellette gumival is!!!!
" És ráadásul azért hozzászólsz, hogy kioktass? Gratulálok..."
Ha nem tűnt volna fel, a kérdésre is válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!