Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 évesen 34B-s melltartó...

13 évesen 34B-s melltartó kicsi/átlagos/vagy nagy?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
hát...nézd meg,hogy az európai számozásban mekkora,és tudok értelmesen válaszolni
2012. nov. 12. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt Európában másképp számozzák ezt. Fejből azért nem vágjuk az angolszász méretezést. És általában a melltartókba a fontosabbak bele vannak írva.

E szerint UK 34b = 75B

[link]

A fene tudja, hogy milyen kategóriába esel. Vedd úgy, hogy átlagos.

Nekem 30 évesen is ekkora csak.

2012. nov. 12. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Korábban fejlődsz gondolom, mint mások, de szerintem ez teljesen normális. Ez azt mutatja, hogy a melled alatti "körméret" 75 cm, vagyis nem vagy se sovány, de duci, pont jó lehet a testalkatod. A B kosárméret pedig teljesen átlagos a statisztikák szerint, se túl nagy, se túl kicsi méret. :)
2012. nov. 13. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
de=se
2012. nov. 13. 09:39
 5/5 anonim válasza:
8%
Szerintem 13 évesen 75 B mellekre ne hord melktartót mert nem szükséges én 22 évesen szoktam le a melltartóról mert rájöttem hogy egy 75B méret nem követeli meg és bánom hogy majdnem 10 évet sz*rakodtam melltartókkal mikor nem is kányelmes... na meg nem egézséges 13 évesen elkezdeni hordani na meg amugy minek foglalkoztat hogy nagy vagy kicsi ... még várhatnál az ilyen jellegű érdeklődéssel. Nem megbántani akarlak bocsi csak egy tanács ...
2012. dec. 6. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!